Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GLAZURNIK ŁKS Łomża
defglaz 1 Tactiek 111111
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 51.5
excellent Schieten solid
solid Passen solid
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochmański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niwiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Śliwowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Matos kan de bal niet met de borst controleren. Matos draait met de bal, schiet en ... Yusifov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Szczygieł met een sublieme pass. Daar is Herman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świrski bereikt de bal nog maar net als eerste. Herman verovert de bal door een tackle van achteren. Herman haalt uit met een fantastische trap. Guillén probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Rochowiak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Borrego komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Gut is nu in balbezit. Gut passt de bal zonder na te denken. Herman rent richting de bal. Herman haalt uit met een fantastische trap. Guillén probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Guillén trapt de bal weg van het doel. Drăguţ kopt de bal weg. Niwiński rent richting de bal. Niwiński draait met de bal, schiet en ... Yusifov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - ŁKS Łomża 1:0

36e minuut.
Janosik kopt de bal weg. Matos rent richting de bal. Matos passt de bal met de wreef. Hennig is nu in balbezit. Hennig schiet op doel. Paal!

39e minuut.
Matos kopt de bal weg. Hennig met een sublieme pass. Niwiński is nu in balbezit. Niwiński schiet op doel. Yusifov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - ŁKS Łomża 2:0

42e minuut.
Niwiński controleert de bal met de borst. Ağrıyan rent richting de bal. Ağrıyan geeft een hoge lob. Herman krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GLAZURNIK 52%, ŁKS Łomża 48%.
FC GLAZURNIK - ŁKS Łomża 2:0

55e minuut.
Szczygieł met een sublieme pass. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut passt de bal zonder na te denken. Herman bereikt de bal nog maar net als eerste. Herman schiet op doel. Guillén kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Daar is Śliwowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śliwowski probeert naar een medespeler te passen. Niwiński is nu in balbezit. Hennig rent richting de bal. Hennig schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Daar is Borrego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matos is nu in balbezit. Matos passt de bal zonder na te denken. Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Szczerba rent richting de bal. Herman begaat een overtreding. Szczerba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Świrski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Niwiński kopt de bal weg. Raj bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos verovert de bal door een tackle van achteren. Matos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Raj verovert de bal door een tackle van achteren. Raj geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Świrski de bal. Gut rent richting de bal. Gut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Hennig passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Drăguţ de bal. Drăguţ passt de bal in één keer door. Matos is nu in balbezit. Matos draait met de bal, schiet en ... Yusifov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Matos is nu in balbezit. Matos geeft een lange en hoge pass. Hennig krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - ŁKS Łomża 3:0

67e minuut.
Drăguţ met de inworp. Janosik geeft een hoge lob. Matos probeert naar een medespeler te passen. Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig schiet op doel. Yusifov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Raj geeft een hoge lob. Inworp. Drăguţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Janosik geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Matos rent richting de bal. Matos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hennig de bal. Hennig haalt uit met een fantastische trap. Yusifov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - ŁKS Łomża 4:0

74e minuut.
Niwiński is nu in balbezit. Ağrıyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niwiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Śliwowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hennig kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Wiejowski met een sublieme pass. Szczygieł geeft een hoge lob. Daar is Porumbel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gut verovert de bal door een tackle van achteren. Gut haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Drăguţ probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Matos de bal. Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig schiet op doel. Yusifov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - ŁKS Łomża 5:0

87e minuut.
Hennig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut probeert naar een medespeler te passen. Herman heeft problemen om de bal te vangen. Herman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GLAZURNIK 45%, ŁKS Łomża 55%.
FC GLAZURNIK - ŁKS Łomża 5:0