Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁKS Łomża FC GLAZURNIK
off Tactiek defglaz 1
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 59.5
solid Schieten formidable
good Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Śliwowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Gut de bal. Janosik met een sublieme pass. Niwiński rent richting de bal. Niwiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Śniadecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santa-Rita geeft een hoge lob. Świrski bereikt de bal nog maar net als eerste. Herman onderschept slim de pass. Herman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - FC GLAZURNIK 1:0

13e minuut.
Janosik probeert naar een medespeler te passen. Matos is nu in balbezit. Matos probeert naar een medespeler te passen. Karavas rent richting de bal. Karavas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Doeltrap. Yusifov trapt de bal weg. Janosik kopt de bal weg. Niwiński is nu in balbezit. Niwiński schiet op doel. Yusifov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szczygieł rent richting de bal. Szczygieł geeft een lange en hoge pass. Herman rent richting de bal. Herman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - FC GLAZURNIK 2:0

21e minuut.
Karavas is nu in balbezit. Ochmański onderschept slim de pass. Śliwowski speelt de bal door. Daar is Niwiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niwiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Śniadecki met een sublieme pass. Ochmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavas verovert de bal door een tackle van achteren. Karavas haalt uit met een fantastische trap. Yusifov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - FC GLAZURNIK 2:1

34e minuut.
Janosik rent richting de bal. Janosik geeft een hoge lob. Ağrıyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavas verovert de bal door een tackle van achteren. Karavas draait met de bal, schiet en ... Yusifov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Rochowiak de bal. Karavas is nu in balbezit. Karavas schiet op doel. Yusifov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŁKS Łomża - FC GLAZURNIK 2:2

41e minuut.
Śliwowski geeft de bal voor. Matos kopt de bal weg. Karavas is nu in balbezit. Matos is nu in balbezit. Matos schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Niwiński geeft de bal voor. Klungelig pakt Rochowiak de bal. Karavas rent richting de bal. Karavas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - FC GLAZURNIK 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łomża 64%, FC GLAZURNIK 36%.
ŁKS Łomża - FC GLAZURNIK 2:3

54e minuut.
Niwiński passt de bal zonder na te denken. Ağrıyan onderschept slim de pass. Karavas is nu in balbezit. Karavas haalt uit met een fantastische trap. Yusifov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - FC GLAZURNIK 2:4

58e minuut.
Janosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Janosik passt de bal in één keer door. Matos is nu in balbezit. Matos schiet op doel. Yusifov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - FC GLAZURNIK 2:5

62e minuut.
Niwiński is nu in balbezit. Niwiński passt de bal met de wreef. Karavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavas haalt uit met een fantastische trap. Yusifov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Santa-Rita bereikt de bal nog maar net als eerste. Śniadecki is nu in balbezit. Śniadecki speelt de bal door. Gut rent richting de bal. Gut schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Rochowiak is nu in balbezit. Janosik onderschept slim de pass. Janosik met een sublieme pass. Matos is nu in balbezit. Matos haalt uit met een fantastische trap. Yusifov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Kljajić geeft een hoge lob. Ochmański rent richting de bal. Ochmański geeft een hoge lob. Niwiński controleert de bal met de borst. Niwiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Janosik met een sublieme pass. Karavas heeft problemen om de bal te vangen. Ağrıyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavas onderschept slim de pass. Karavas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łomża 62%, FC GLAZURNIK 38%.
ŁKS Łomża - FC GLAZURNIK 2:5