Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Chechło rak polski
doboju Tactiek bnm
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 48.9
excellent Schieten good
good Passen good
good Verdedigen very good


11e minuut.
Coppell is nu in balbezit. Morhan onderschept slim de pass. Morhan passt de bal met de wreef. Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Vivendi speelt de bal door. Ergen controleert de bal met de borst. Stempel geeft de bal voor. Sazak rent richting de bal. Sazak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Imperatori trapt de bal weg van het doel. Stefanovič kopt de bal weg. Michalak is nu in balbezit. Morhan rent richting de bal. Morhan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gónzalez Alonso controleert de bal met de borst. Gónzalez Alonso met een sublieme pass. Michalak is nu in balbezit. Michalak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Coppell de bal onder controle te krijgen. Vivendi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Baocheng verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzewiński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stefanovič wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stefanovič kan niet meer verder spelen. Izazola komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chechło 47%, rak polski 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Chechło - rak polski 0:0

47e minuut.
Morhan passt de bal in één keer door. Baocheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Baocheng passt de bal in één keer door. Michalak is nu in balbezit. Michalak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chechło - rak polski 1:0

51e minuut.
Morhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhan probeert naar een medespeler te passen. Michalak is nu in balbezit. Michalak haalt uit met een fantastische trap. Vivendi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Witecki verovert de bal door een tackle van achteren. Witecki geeft een hoge lob. Kontopoulos kopt de bal weg. Chindea rent richting de bal. Chindea geeft de bal voor. Imperatori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Zanatti geeft een lange en hoge pass. Michalak met een sublieme pass. Morhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morhan schiet op doel. Vivendi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chechło - rak polski 2:0

65e minuut.
Rayman passt de bal in één keer door. Izazola rent richting de bal. Izazola passt de bal met de wreef. Morhan rent richting de bal. Morhan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Zanatti is nu in balbezit. Zanatti geeft de bal voor. Morhan kopt de bal weg. Michalak is nu in balbezit. Michalak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molinaro komt het veld opgelopen. Krikštapavičius komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Krzewiński kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rayman met de inworp. Baocheng geeft een hoge lob. Molinaro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chechło - rak polski 3:0

79e minuut.
Baocheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Baocheng passt de bal zonder na te denken. Michalak is nu in balbezit. Michalak draait met de bal, schiet en ... Vivendi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chechło - rak polski 4:0

83e minuut.
Ergen geeft een hoge lob. Artsruni rent richting de bal. Artsruni geeft de bal voor. Klungelig pakt Chindea de bal. Chindea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Baocheng passt de bal met de wreef. Izazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Izazola passt de bal in één keer door. Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chechło 49%, rak polski 51%.
FC Chechło - rak polski 4:0