Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palestyn Wielki Parszywe Świniaki
gustlik Tactiek Netosław
65% Balbezit 35%
23% Spel op eigen helft 77%
14 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
41.3 gemiddelde waardering 24.5
solid Schieten weak
good Passen weak
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Baziak passt de bal in één keer door. Forbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbes speelt de bal door. Mikičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikičić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Fábri passt de bal in één keer door. Basanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Basanta geeft de bal voor. Mikičić springt en kopt de bal. Łukasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - Parszywe Świniaki 1:0

19e minuut.
Dziełakowski rent richting de bal. Dziełakowski geeft een lange en hoge pass. M`Beyo kopt de bal weg. Forbes rent richting de bal. Forbes geeft de bal voor. Łukasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Basanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Basanta passt de bal in één keer door. Díaz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Pérez draait met de bal, schiet en ... Łukasiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - Parszywe Świniaki 2:0

30e minuut.
Fábri rent richting de bal. Fábri passt de bal met de wreef. Forbes rent richting de bal. Forbes geeft een lange en hoge pass. Mikičić rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Basanta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basanta geeft een hoge lob. Daar is Bronner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikičić is nu in balbezit. Mikičić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - Parszywe Świniaki 3:0

37e minuut.
Basanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Basanta met een sublieme pass. Díaz Pérez rent richting de bal. Díaz Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - Parszywe Świniaki 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palestyn Wielki 23%, Parszywe Świniaki 77%.
Palestyn Wielki - Parszywe Świniaki 4:0

55e minuut.
Glonek geeft de bal voor. Grijalba kan de bal niet met de borst controleren. Grijalba probeert naar een medespeler te passen. Svitava rent richting de bal. Svitava geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buitenspel voor Mikičić. Goede buitenspelval van de verdediging. Paszkowski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łach komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Basanta speelt de bal door. Svitava rent richting de bal. Svitava passt de bal zonder na te denken. Díaz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Pérez schiet op doel. Łukasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jagusztyn komt het veld opgelopen. Forbes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mikičić rent richting de bal. Mikičić geeft een lange en hoge pass. Łukasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Forbes passt de bal zonder na te denken. Fábri is nu in balbezit. Fábri passt de bal in één keer door. Forbes rent richting de bal. Forbes geeft een lange en hoge pass. Łukasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

72e minuut.
Fábri speelt de bal door. Forbes is nu in balbezit. Forbes passt de bal met de wreef. Mikičić is nu in balbezit. Mikičić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

74e minuut.
Svitava probeert naar een medespeler te passen. Forbes rent richting de bal. Forbes geeft een hoge lob. Basanta rent richting de bal. Basanta geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Basanta is nu in balbezit. Basanta passt de bal met de wreef. Díaz Pérez rent richting de bal. Fábri is nu in balbezit. Fábri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - Parszywe Świniaki 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palestyn Wielki 23%, Parszywe Świniaki 77%.
Palestyn Wielki - Parszywe Świniaki 5:0