Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Parszywe Świniaki Palestyn Wielki
Netosław Tactiek gustlik
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
24.1 gemiddelde waardering 39.9
weak Schieten very good
weak Passen adequate
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Myszka geeft de bal voor. Díaz Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Fábri speelt de bal door. Forbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Grijalba is nu in balbezit. Grijalba geeft de bal voor. Mikičić kopt de bal weg. Díaz Pérez rent richting de bal. Díaz Pérez draait met de bal, schiet en ... Łukasiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - Palestyn Wielki 0:1

7e minuut.
Díaz Pérez onderschept slim de pass. Díaz Pérez passt de bal zonder na te denken. Basanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Basanta geeft de bal voor. Mikičić springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - Palestyn Wielki 0:2

12e minuut.
Svitava probeert naar een medespeler te passen. Dydek heeft problemen om de bal te vangen. Dydek geeft een hoge lob. Sieniuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieniuta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Forbes rent richting de bal. Dziełakowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Forbes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fábri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Basanta rent richting de bal. Basanta geeft de bal voor. Łukasiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - Palestyn Wielki 0:3

17e minuut.
Basanta rent richting de bal. Daar is Basanta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basanta geeft de bal voor. Mikičić is nu in balbezit. Mikičić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - Palestyn Wielki 0:4

19e minuut.
Svitava onderschept slim de pass. Svitava geeft een hoge lob. Díaz Pérez kopt de bal weg. Daar is Basanta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basanta geeft de bal voor. Łukasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Díaz Pérez is nu in balbezit. Díaz Pérez met een sublieme pass. Mikičić is nu in balbezit. Mikičić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - Palestyn Wielki 0:5

22e minuut.
Basanta geeft een hoge lob. Bronner met een sublieme pass. Forbes bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbes draait met de bal, schiet en ... Díaz Pérez maakt een snoekduik en kopt de bal. Łukasiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Svitava probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fábri de bal. Fábri probeert naar een medespeler te passen. Mikičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikičić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Fábri rent richting de bal. Mikičić is nu in balbezit. Mikičić geeft de bal voor. Díaz Pérez is nu in balbezit. Díaz Pérez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mikičić geeft een lange en hoge pass. Basanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Pérez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fábri de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - Palestyn Wielki 0:6

44e minuut.
Fábri verovert de bal door een tackle van achteren. Fábri passt de bal in één keer door. Basanta is nu in balbezit. Basanta heeft problemen om de bal te vangen. Basanta met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parszywe Świniaki 79%, Palestyn Wielki 21%.
Parszywe Świniaki - Palestyn Wielki 0:6

49e minuut.
Forbes geeft een hoge lob. Kopaliński kopt de bal weg. Díaz Pérez is nu in balbezit. Díaz Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - Palestyn Wielki 0:7

50e minuut.
Grijalba passt de bal in één keer door. Basanta rent richting de bal. Klungelig pakt Basanta de bal. Díaz Pérez rent richting de bal. Díaz Pérez geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Fábri is nu in balbezit. Fábri met een sublieme pass. Mikičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikičić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - Palestyn Wielki 0:8

55e minuut.
Paszkowski komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kwapisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaliński is nu in balbezit. Díaz Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Basanta is nu in balbezit. Basanta probeert naar een medespeler te passen. Díaz Pérez rent richting de bal. Díaz Pérez draait met de bal, schiet en ... Łukasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Inworp. Łach komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Fryml geeft de bal voor. Mikičić rent richting de bal. Mikičić passt de bal in één keer door. Daar is Forbes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forbes geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Díaz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Díaz Pérez rent richting de bal. Díaz Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - Palestyn Wielki 0:9

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jagusztyn komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parszywe Świniaki 80%, Palestyn Wielki 20%.
Parszywe Świniaki - Palestyn Wielki 0:9