Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palestyn Wielki FC Chechło
gustlik Tactiek doboju
38% Balbezit 62%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 55.4
solid Schieten excellent
good Passen solid
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Michalak is nu in balbezit. Svitava onderschept slim de pass. Svitava probeert naar een medespeler te passen. Mikičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikičić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Díaz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa begaat een overtreding. Díaz Pérez raakt geblesseerd tijdens het duel. Fábri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mikičić springt en kopt de bal. Imperatori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Paralikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz Pérez rent richting de bal. Díaz Pérez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Forbes verovert de bal door een tackle van achteren. Forbes geeft een lange en hoge pass. Díaz Pérez is nu in balbezit. Díaz Pérez draait met de bal, schiet en ... Imperatori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - FC Chechło 1:0

11e minuut.
Depcik controleert de bal met de borst. Grijalba rent richting de bal. Depcik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Depcik krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Klungelig pakt Figueroa de bal. Figueroa met een sublieme pass. Grochal geeft een hoge lob. Depcik rent richting de bal. Depcik haalt uit met een fantastische trap. Oprişan bokst de bal weg.

15e minuut.
Grochal geeft de bal voor. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grochal zal de hoekschop nemen. Depcik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kotowski is nu in balbezit. Kotowski geeft een lange en hoge pass. Paralikas is nu in balbezit. Paralikas geeft een lange en hoge pass. Depcik probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Basanta rent richting de bal. Basanta met een sublieme pass. Fábri geeft een lange en hoge pass. Mikičić maakt een snoekduik en kopt de bal. Imperatori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayman probeert naar een medespeler te passen. Michalak rent richting de bal. Michalak schiet op doel. Oprişan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rayman neemt de hoekschop. Depcik krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Baocheng passt de bal in één keer door. Grochal probeert naar een medespeler te passen. Baocheng speelt de bal door. Michalak is nu in balbezit. Michalak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palestyn Wielki 56%, FC Chechło 44%.
Palestyn Wielki - FC Chechło 1:0

47e minuut.
Fábri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aiftincăi komt het veld opgelopen. Mikičić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Figueroa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Grochal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grochal geeft de bal voor. Michalak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Palestyn Wielki - FC Chechło 1:1

57e minuut.
Kotowski geeft de bal voor. Inworp. Grochal met een snelle inworp. Depcik is nu in balbezit. Depcik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Rayman kopt de bal weg. Klungelig pakt Svitava de bal. Michalak onderschept slim de pass. Michalak draait met de bal, schiet en ... Oprişan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - FC Chechło 1:2

61e minuut.
Izazola komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Doeltrap. Dedu komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Fryml probeert naar een medespeler te passen. Izazola is nu in balbezit. Izazola passt de bal met de wreef. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik draait met de bal, schiet en ... Oprişan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Molinaro komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Dedu speelt de bal door. Ergen is nu in balbezit. Mikičić begaat een overtreding. Mikičić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palestyn Wielki 74%, FC Chechło 26%.
Palestyn Wielki - FC Chechło 1:2