Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Chechło Palestyn Wielki
doboju Tactiek gustlik
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 44.4
very good Schieten good
good Passen adequate
good Verdedigen average


3e minuut.
Dalkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michalak rent richting de bal. Michalak passt de bal met de wreef. Molinaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chechło - Palestyn Wielki 1:0

8e minuut.
Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinaro onderschept slim de pass. Kotowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Molinaro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Michalak neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Juszczak is nu in balbezit. Juszczak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gónzalez Alonso begaat een overtreding. Grijalba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grijalba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mikičić springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Dalkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalkiewicz met een sublieme pass. Michalak is nu in balbezit. Michalak haalt uit met een fantastische trap. Oprişan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chechło - Palestyn Wielki 2:0

25e minuut.
Forbes rent richting de bal. Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbes maakt een afschuwelijke overtreding. Forbes krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Forbes probeert naar een medespeler te passen. Mikičić rent richting de bal. Met opzet legt Zanatti zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Zanatti moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zanatti schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Mikičić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fábri komt bij de bal en schiet. Imperatori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Michalak is nu in balbezit. Michalak passt de bal zonder na te denken. Molinaro is nu in balbezit. Molinaro draait met de bal, schiet en ... Oprişan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chechło - Palestyn Wielki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chechło 43%, Palestyn Wielki 57%.
FC Chechło - Palestyn Wielki 3:0

50e minuut.
Dedu probeert de bal met de borst te controleren. Dalkiewicz geeft een hoge lob. Molinaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinaro schiet op doel. Oprişan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mascheroni komt het veld opgelopen. Bilski komt het veld opgelopen. Proteasa komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Grijalba met een sublieme pass. Klungelig pakt Svitava de bal. Bilski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chechło - Palestyn Wielki 4:0

69e minuut.
Juszczak met een sublieme pass. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa begaat een overtreding. Proteasa krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Ergen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Forbes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fábri geeft een hoge lob. Díaz Pérez springt en kopt de bal. Imperatori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mikičić springt en kopt de bal. Imperatori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Grijalba geeft de bal voor. Mascheroni rent richting de bal. Mascheroni geeft een hoge lob. Bilski is nu in balbezit. Bilski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Proteasa is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Proteasa zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Bilski de bal. Bilski haalt uit met een fantastische trap. Oprişan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Dalkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Bilski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilski haalt uit met een fantastische trap. Oprişan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chechło - Palestyn Wielki 5:0

81e minuut.
Mikičić is nu in balbezit. Mascheroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascheroni passt de bal met de wreef. Bilski rent richting de bal. Bilski schiet op doel. Oprişan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Proteasa met de inworp. Bilski geeft een hoge lob. Dalkiewicz rent richting de bal. Dalkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dalkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Dalkiewicz geeft een hoge lob. Bilski is nu in balbezit. Proteasa rent richting de bal. Proteasa schiet op doel. Oprişan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Juszczak kopt de bal weg. Grijalba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bilski is nu in balbezit. Bilski draait met de bal, schiet en ... Oprişan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chechło - Palestyn Wielki 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chechło 29%, Palestyn Wielki 71%.
FC Chechło - Palestyn Wielki 6:0