Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GLAZURNIK We Are History
defglaz 1 Tactiek Attack AS
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.9 gemiddelde waardering 47.4
excellent Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen good


2e minuut.
Drăguţ probeert naar een medespeler te passen. Janosik met een sublieme pass. Śliwowski probeert naar een medespeler te passen. Niwiński is nu in balbezit. Niwiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Niwiński rent richting de bal. Niwiński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - We Are History 1:0

4e minuut.
Badík speelt de bal door. Pušić heeft problemen om de bal te vangen. Pušić speelt de bal door. Badík heeft problemen om de bal te vangen. Badík draait met de bal, schiet en ... Guillén verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cristea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Badík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC GLAZURNIK - We Are History 1:1

20e minuut.
Śliwowski kopt de bal weg. Niwiński heeft problemen om de bal te vangen. Jałbrzyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jałbrzyk krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Śliwowski geeft een lange en hoge pass. Matos kan de bal niet met de borst controleren. Omari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Matos raakt geblesseerd tijdens het duel. Karavas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - We Are History 2:1

31e minuut.
Osterkorn met een sublieme pass. Cristea kopt de bal weg. Bălănescu controleert de bal met de borst. Badík onderschept slim de pass. Badík haalt uit met een fantastische trap. Guillén kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Matos rent richting de bal. Matos passt de bal in één keer door. Karavas rent richting de bal. Karavas schiet op doel. Osterkorn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - We Are History 3:1

36e minuut.
Pušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pušić passt de bal zonder na te denken. Badík rent richting de bal. Badík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - We Are History 3:2

41e minuut.
Śliwowski geeft een lange en hoge pass. Omari kopt de bal weg. Klungelig pakt Kazalski de bal. Niwiński onderschept slim de pass. Niwiński schiet op doel. Osterkorn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Kljajić onderschept slim de pass. Daar is Cristea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristea passt de bal met de wreef. Badík bereikt de bal nog maar net als eerste. Badík schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GLAZURNIK 41%, We Are History 59%.
FC GLAZURNIK - We Are History 3:2

72e minuut.
Szczerba rent richting de bal. Cristea met een sublieme pass. Badík rent richting de bal. Badík draait met de bal, schiet en ... Guillén werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC GLAZURNIK - We Are History 3:3

78e minuut.
Drăguţ geeft een hoge lob. Niwiński rent richting de bal. Abonyi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Niwiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Karavas neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - We Are History 4:3

85e minuut.
Jałbrzyk geeft een hoge lob. Kljajić is nu in balbezit. Badík onderschept slim de pass. Badík draait met de bal, schiet en ... Guillén maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC GLAZURNIK - We Are History 4:4

88e minuut.
Pušić heeft problemen om de bal te vangen. Pušić passt de bal zonder na te denken. Cristea rent richting de bal. Cristea geeft een hoge lob. Badík krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Drăguţ passt de bal in één keer door. Śliwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwowski met een sublieme pass. Niwiński rent richting de bal. Niwiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GLAZURNIK 43%, We Are History 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC GLAZURNIK - We Are History 4:4