Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 20:26
  • Competitiewedstrijd: Liga V.121 [del]
  • Stadion: Anfield
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 10919
Czarne Koty z Sunderlandu ŁKS Łomża
352 Tactiek 111111
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.7 gemiddelde waardering 50.5
goed Schieten solide
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Yemyeşil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Winiarski rent richting de bal. Szczygieł rent richting de bal. Winiarski onderschept slim de pass. Winiarski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Szczygieł onderschept slim de pass. Szczygieł met een sublieme pass. Herman is nu in balbezit. Herman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koty z Sunderlandu - ŁKS Łomża 0:1

14e minuut.
Fargas rent richting de bal. Raj tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fargas raakt geblesseerd tijdens het duel. Zawidzki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grohlich maakt een snoekduik en kopt de bal. Yusifov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fargas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czarne Koty z Sunderlandu - ŁKS Łomża 1:1

17e minuut.
Yemyeşil rent richting de bal. Śniadecki onderschept slim de pass. Śniadecki met een sublieme pass. Szczygieł rent richting de bal. Szczygieł geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Zawidzki rent richting de bal. Kijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijewski geeft een lange en hoge pass. Grohlich is nu in balbezit. Grohlich haalt uit met een fantastische trap. Yusifov bokst de bal weg.

29e minuut.
Zawidzki probeert naar een medespeler te passen. Winiarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygieł is nu in balbezit. Szczygieł geeft een hoge lob. Herman krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koty z Sunderlandu - ŁKS Łomża 1:2

32e minuut.
Ochmański onderschept slim de pass. Zawidzki verovert de bal door een tackle van achteren. Zawidzki passt de bal in één keer door. Grohlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grohlich haalt uit met een fantastische trap. Yusifov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Śniadecki passt de bal met de wreef. Daar is Gut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gut met een sublieme pass. Herman bereikt de bal nog maar net als eerste. Herman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Śniadecki met een sublieme pass. Gut heeft problemen om de bal te vangen. Gut geeft een hoge lob. Daar is Herman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koty z Sunderlandu - ŁKS Łomża 1:3

40e minuut.
Benoot kopt de bal weg. Inworp. Wiejowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szczygieł geeft een hoge lob. Gut maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Owczarski is nu in balbezit. Owczarski geeft een lange en hoge pass. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut schiet op doel. Cora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koty z Sunderlandu - ŁKS Łomża 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Koty z Sunderlandu 57%, ŁKS Łomża 43%.
Czarne Koty z Sunderlandu - ŁKS Łomża 1:4

47e minuut.
Śniadecki verovert de bal door een tackle van achteren. Śniadecki passt de bal zonder na te denken. Gut probeert naar een medespeler te passen. Herman rent richting de bal. Herman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Grohlich verovert de bal door een tackle van achteren. Grohlich probeert naar een medespeler te passen. Fargas rent richting de bal. Klungelig pakt Fargas de bal. Fargas draait met de bal, schiet en ... Yusifov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Kijewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Ochmański de bal. Grohlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grohlich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koty z Sunderlandu - ŁKS Łomża 2:4

58e minuut.
Yemyeşil probeert naar een medespeler te passen. Grohlich rent richting de bal. Ağrıyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ağrıyan krijgt een gele kaart. Grohlich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fargas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Yusifov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koty z Sunderlandu - ŁKS Łomża 3:4

63e minuut.
Śniadecki rent richting de bal. Śniadecki geeft de bal voor. Benoot is nu in balbezit. Herman verovert de bal door een tackle van achteren. Herman passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koty z Sunderlandu - ŁKS Łomża 3:5

67e minuut.
Benoot geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Emelequiano de bal. Fargas is nu in balbezit. Fargas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koty z Sunderlandu - ŁKS Łomża 4:5

71e minuut.
Śniadecki rent richting de bal. Alves rent richting de bal. Śniadecki onderschept slim de pass. Gut geeft de bal voor. Herman krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koty z Sunderlandu - ŁKS Łomża 4:6

74e minuut.
Emelequiano probeert naar een medespeler te passen. Śniadecki speelt de bal door. Herman is nu in balbezit. Herman schiet op doel. Cora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Wiejowski kopt de bal weg. Herman rent richting de bal. Szczygieł probeert naar een medespeler te passen. Gut is nu in balbezit. Gut draait met de bal, schiet en ... Cora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Zawidzki is nu in balbezit. Szczygieł verovert de bal door een tackle van achteren. Szczygieł met een sublieme pass. Herman rent richting de bal. Herman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Fargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochmański rent richting de bal. Fargas onderschept slim de pass. Fargas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grohlich de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ochmański geeft de bal voor. Inworp. Yemyeşil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grohlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grohlich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ochmański trapt de bal weg. Zawidzki kopt de bal weg. Daar is Owczarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grohlich rent richting de bal. Grohlich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Yusifov trapt de bal weg. Szczygieł kopt de bal weg. Klungelig pakt Brás de bal. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Koty z Sunderlandu 48%, ŁKS Łomża 52%.
Czarne Koty z Sunderlandu - ŁKS Łomża 4:6