Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁKS Łomża Czarne Koty z Sunderlandu
off Tactiek 352
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.8 gemiddelde waardering 45.7
very good Schieten good
solid Passen adequate
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Śniadecki geeft de bal voor. Klungelig pakt Brás de bal. Herman rent richting de bal. Herman schiet op doel. Cora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Czarne Koty z Sunderlandu 1:0

14e minuut.
Kijewski passt de bal in één keer door. Fargas is nu in balbezit. Fargas met een sublieme pass. Grohlich heeft problemen om de bal te vangen. Grohlich haalt uit met een fantastische trap. Yusifov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Ochmański raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niepsuj komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Śniadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiarski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santa-Rita. Santa-Rita krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Cora met een harde bal richting middenveld. Zawidzki probeert de bal met de borst te controleren. Gut met een sublieme pass. Klungelig pakt Herman de bal. Herman haalt uit met een fantastische trap. Cora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wiejowski zal de hoekschop nemen. Alves probeert de bal met de borst te controleren. Herman rent richting de bal. Herman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Czarne Koty z Sunderlandu 2:0

32e minuut.
Gut passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Herman de bal. Winiarski is nu in balbezit. Herman verovert de bal door een tackle van achteren. Herman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Fargas speelt de bal door. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil geeft een hoge lob. Fargas krijgt zijn hoofd ertegen. Yusifov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Czarne Koty z Sunderlandu 2:1

37e minuut.
Brás raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

39e minuut.
Zawidzki is nu in balbezit. Zawidzki passt de bal met de wreef. Fargas rent richting de bal. Gut met een sublieme pass. Herman rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Czarne Koty z Sunderlandu 3:1

42e minuut.
Cora met een harde bal richting middenveld. Gut rent richting de bal. Gut passt de bal met de wreef. Herman is nu in balbezit. Herman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łomża 43%, Czarne Koty z Sunderlandu 57%.
ŁKS Łomża - Czarne Koty z Sunderlandu 3:1

47e minuut.
Gut onderschept slim de pass. Gut passt de bal met de wreef. Herman is nu in balbezit. Herman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Czarne Koty z Sunderlandu 4:1

48e minuut.
Śniadecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bolton komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Kijewski is nu in balbezit. Kijewski probeert naar een medespeler te passen. Ağrıyan rent richting de bal. Grohlich verovert de bal door een tackle van achteren. Grohlich haalt uit met een fantastische trap. Yusifov bokst de bal weg. Niepsuj probeert naar een medespeler te passen. Gut probeert de bal met de borst te controleren. Fargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fargas schiet op doel. Yusifov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Cora speelt de bal door. Klungelig pakt Winiarski de bal. Santa-Rita is nu in balbezit. Herman bereikt de bal nog maar net als eerste. Herman draait met de bal, schiet en ... Cora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Canelle rent richting de bal. Canelle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Alves geeft de bal voor. Klungelig pakt Winiarski de bal. Herman is nu in balbezit. Herman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. Wiejowski met de inworp. Gut probeert naar een medespeler te passen. Herman bereikt de bal nog maar net als eerste. Herman schiet op doel. Cora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Santa-Rita is nu in balbezit. Santa-Rita passt de bal zonder na te denken. Herman rent richting de bal. Herman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Czarne Koty z Sunderlandu 5:1

73e minuut.
Santa-Rita raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cuculiansky komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Fargas is nu in balbezit. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak geeft de bal voor. Fargas is nu in balbezit. Fargas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Gut rent richting de bal. Gut passt de bal zonder na te denken. Herman is nu in balbezit. Herman draait met de bal, schiet en ... Cora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Czarne Koty z Sunderlandu 6:1

80e minuut.
Szczygieł geeft een lange en hoge pass. Canelle kopt de bal weg. Herman bereikt de bal nog maar net als eerste. Herman draait met de bal, schiet en ... Cora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Czarne Koty z Sunderlandu 7:1

82e minuut.
Szczygieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut probeert naar een medespeler te passen. Herman is nu in balbezit. Herman draait met de bal, schiet en ... Cora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Czarne Koty z Sunderlandu 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łomża 44%, Czarne Koty z Sunderlandu 56%.
ŁKS Łomża - Czarne Koty z Sunderlandu 8:1