Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Parszywe Świniaki rak polski
Netosław Tactiek bnm
34% Balbezit 66%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
25.4 gemiddelde waardering 47.5
weak Schieten solid
weak Passen solid
weak Verdedigen very good


7e minuut.
Kopaliński verovert de bal door een tackle van achteren. Kopaliński geeft de bal voor. Witecki kan de bal niet met de borst controleren. Kontopoulos rent richting de bal. Kontopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doeltrap. Kopaliński met een harde bal richting middenveld. Artsruni kopt de bal weg. Sazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kontopoulos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

26e minuut.
Artsruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Artsruni passt de bal in één keer door. Chindea probeert naar een medespeler te passen. Sazak is nu in balbezit. Sazak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - rak polski 0:1

34e minuut.
Sazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazak schiet op doel. Kopaliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krzewiński is nu in balbezit. Krzewiński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Krzewiński probeert naar een medespeler te passen. Artsruni rent richting de bal. Artsruni geeft de bal voor. Krzewiński is nu in balbezit. Krzewiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Barrett met een snelle inworp. Chindea speelt de bal door. Barrett rent richting de bal. Barrett geeft een lange en hoge pass. Sazak maakt een snoekduik en kopt de bal. Łukasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parszywe Świniaki 76%, rak polski 24%.
Parszywe Świniaki - rak polski 0:1

55e minuut.
Inworp. Paszkowski komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Witecki passt de bal in één keer door. Krzewiński is nu in balbezit. Krzewiński speelt de bal door. Chindea rent richting de bal. Chindea geeft de bal voor. Łukasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sazak heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - rak polski 0:2

61e minuut.
Łach komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Artsruni is nu in balbezit. Artsruni geeft een lange en hoge pass. Kopaliński heeft problemen om de bal te vangen. Sazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jagusztyn komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Artsruni zal de hoekschop nemen. Sazak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Artsruni neemt de hoekschop. Chindea kopt de bal weg. Sazak rent richting de bal. Sazak haalt uit met een fantastische trap. Łukasiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Jagusztyn met een snelle inworp. Barrett met een sublieme pass. Chindea is nu in balbezit. Chindea geeft een hoge lob. Sazak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - rak polski 0:3

79e minuut.
Paszkowski geeft de bal voor. Stempel kopt de bal weg. Łach is nu in balbezit. Witecki verovert de bal door een tackle van achteren. Witecki geeft een lange en hoge pass. Łukasiewicz bokst de bal weg. Sazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Krzewiński passt de bal in één keer door. Witecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzewiński rent richting de bal. Witecki rent richting de bal. Witecki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parszywe Świniaki 87%, rak polski 13%.
Parszywe Świniaki - rak polski 0:3