Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rak polski Parszywe Świniaki
bnm Tactiek Netosław
65% Balbezit 35%
26% Spel op eigen helft 74%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 25.3
zeer goed Schieten zwak
solide Passen zwak
solide Verdedigen zwak


15e minuut.
Witecki rent richting de bal. Witecki passt de bal zonder na te denken. Kontopoulos is nu in balbezit. Kontopoulos schiet op doel. Łukasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rak polski - Parszywe Świniaki 1:0

19e minuut.
Krzewiński passt de bal zonder na te denken. Chindea rent richting de bal. Chindea geeft de bal voor. Sazak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rak polski - Parszywe Świniaki 2:0

22e minuut.
Coppell kopt de bal weg. Witecki heeft problemen om de bal te vangen. Witecki passt de bal in één keer door. Kontopoulos rent richting de bal. Kontopoulos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rak polski - Parszywe Świniaki 3:0

27e minuut.
Chindea rent richting de bal. Chindea geeft de bal voor. Sazak heeft problemen om de bal te vangen. Sazak haalt uit met een fantastische trap. Łukasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rak polski - Parszywe Świniaki 4:0

37e minuut.
Sazak speelt de bal door. Krzewiński rent richting de bal. Krzewiński speelt de bal door. Kontopoulos rent richting de bal. Kontopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Myszka neemt vlug de vrije trap. Krzewiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Artsruni de bal. Artsruni geeft een hoge lob. Sazak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
rak polski - Parszywe Świniaki 5:0

43e minuut.
Glonek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Barrett kopt de bal weg. Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chindea geeft de bal voor. Sazak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rak polski 31%, Parszywe Świniaki 69%.
rak polski - Parszywe Świniaki 5:0

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Artsruni zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Kopaliński de bal. Sazak rent richting de bal. Sazak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Inworp. Paszkowski komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Zachwyc kopt de bal weg. Barrett is nu in balbezit. Barrett geeft de bal voor. Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chindea schiet op doel. Łukasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kontopoulos stond buitenspel. Łach komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Krzewiński rent richting de bal. Krzewiński speelt de bal door. Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chindea geeft de bal voor. Sazak springt en kopt de bal. Łukasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Sazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Glonek verovert de bal door een tackle van achteren. Glonek geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Barrett de bal onder controle te krijgen. Barrett geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jagusztyn komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Witecki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Glonek de bal. Sazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rak polski - Parszywe Świniaki 6:0

79e minuut.
Krzewiński met een sublieme pass. Daar is Chindea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chindea speelt de bal door. Sazak is nu in balbezit. Sazak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
rak polski - Parszywe Świniaki 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rak polski 20%, Parszywe Świniaki 80%.
rak polski - Parszywe Świniaki 7:0