Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palestyn Wielki FC GLAZURNIK
gustlik Tactiek defglaz 1
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 25
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
45.1 gemiddelde waardering 60.3
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Matos heeft problemen om de bal te vangen. Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ passt de bal met de wreef. Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos schiet op doel. Oprişan bokst de bal weg. Grijalba controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - FC GLAZURNIK 0:1

12e minuut.
Basanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwowski begaat een overtreding. Basanta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aiftincăi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mikičić maakt een snoekduik en kopt de bal. Guillén werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Palestyn Wielki - FC GLAZURNIK 1:1

16e minuut.
Aiftincăi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bochnia komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Kotowski is nu in balbezit. Kotowski geeft de bal voor. Basanta met een sublieme pass. Díaz Pérez is nu in balbezit. Díaz Pérez schiet op doel. Guillén probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Janosik probeert naar een medespeler te passen. Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grijalba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grijalba krijgt een gele kaart.

25e minuut.
M`Beyo trapt de bal weg. Janosik kopt de bal weg. Karavas rent richting de bal. Karavas draait met de bal, schiet en ... Oprişan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - FC GLAZURNIK 1:2

28e minuut.
Karavas is nu in balbezit. Kotowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kotowski probeert naar een medespeler te passen. Matos rent richting de bal. Matos schiet op doel. Oprişan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos schiet op doel. Oprişan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - FC GLAZURNIK 1:3

32e minuut.
Karavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotowski begaat een overtreding. Karavas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Janosik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Niwiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van M`Beyo. Matos raakt geblesseerd tijdens het duel. Janosik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. M`Beyo heeft problemen om de bal te vangen. Matos bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drăguţ neemt de hoekschop. Niwiński is nu in balbezit. Niwiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - FC GLAZURNIK 1:4

38e minuut.
Śliwowski rent richting de bal. Śliwowski passt de bal zonder na te denken. Kotowski onderschept slim de pass. Karavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavas haalt uit met een fantastische trap. Oprişan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Porumbel passt de bal zonder na te denken. Śliwowski rent richting de bal. Śliwowski passt de bal zonder na te denken. Niwiński rent richting de bal. Niwiński draait met de bal, schiet en ... Oprişan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palestyn Wielki 57%, FC GLAZURNIK 43%.
Palestyn Wielki - FC GLAZURNIK 1:4

53e minuut.
Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ passt de bal in één keer door. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński onderschept slim de pass. Niwiński draait met de bal, schiet en ... Oprişan bokst de bal weg.

55e minuut.
Szczerba met een sublieme pass. Drăguţ heeft problemen om de bal te vangen. Drăguţ speelt de bal door. Matos is nu in balbezit. Matos haalt uit met een fantastische trap. Oprişan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Szczerba met een sublieme pass. Daar is Díaz Pérez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porumbel maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Porumbel naar de kleedkamers voor een vroege douche.

59e minuut.
Janosik met een sublieme pass. Śliwowski rent richting de bal. Śliwowski passt de bal in één keer door. Karavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavas schiet op doel. Oprişan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Niwiński is nu in balbezit. Niwiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - FC GLAZURNIK 1:5

63e minuut.
Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos passt de bal in één keer door. Karavas rent richting de bal. Karavas schiet op doel. Svitava probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Klungelig pakt Śliwowski de bal. Śliwowski speelt de bal door. Karavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavas schiet op doel. Oprişan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - FC GLAZURNIK 1:6

69e minuut.
Niwiński rent richting de bal. Niwiński passt de bal in één keer door. Karavas is nu in balbezit. Karavas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - FC GLAZURNIK 1:7

72e minuut.
Oprişan speelt de bal door. Śliwowski kopt de bal weg. Niwiński is nu in balbezit. Niwiński haalt uit met een fantastische trap. Oprişan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - FC GLAZURNIK 1:8

75e minuut.
Śliwowski kopt de bal weg. Svitava bereikt de bal nog maar net als eerste. Svitava geeft de bal voor. Díaz Pérez is nu in balbezit. Díaz Pérez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Kotowski verovert de bal door een tackle van achteren. Niwiński rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Śliwowski zal de hoekschop nemen. Niwiński krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Forbes kopt de bal weg. Díaz Pérez is nu in balbezit. Świrski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Świrski krijgt een gele kaart.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Basanta stond buitenspel. Kljajić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Niwiński kopt de bal weg. Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos draait met de bal, schiet en ... Oprişan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palestyn Wielki 61%, FC GLAZURNIK 39%.
Palestyn Wielki - FC GLAZURNIK 1:8