Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
We Are History FC Chechło
Attack AS Tactiek doboju
38% Balbezit 62%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
47 gemiddelde waardering 55.1
goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
goed Verdedigen solide


14e minuut.
Gónzalez Alonso probeert naar een medespeler te passen. Tucki rent richting de bal. Molinaro begaat een overtreding. Molinaro krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Abonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Tucki geeft een lange en hoge pass. Badík bereikt de bal nog maar net als eerste. Badík draait met de bal, schiet en ... Imperatori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - FC Chechło 1:0

31e minuut.
Cristea passt de bal zonder na te denken. Badík is nu in balbezit. Met opzet legt Zanatti zijn tegenspeler op de grond. Zanatti krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Juszczak rent richting de bal. Juszczak geeft een lange en hoge pass. Kazalski kan de bal niet met de borst controleren. Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Gónzalez Alonso rent richting de bal. Gónzalez Alonso passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Molinaro de bal. Molinaro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
We Are History - FC Chechło 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: We Are History 62%, FC Chechło 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
We Are History - FC Chechło 1:1

46e minuut.
Mayer Gil komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Molinaro kan de bal niet met de borst controleren. Tarvis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Molinaro raakt geblesseerd tijdens het duel. Molinaro legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Osterkorn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - FC Chechło 1:2

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Badík stond buitenspel. Garlobo komt het veld opgelopen. Depcik komt het veld opgelopen. Mascheroni komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak geeft de bal voor. Michalak rent richting de bal. Michalak schiet op doel. Osterkorn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - FC Chechło 1:3

77e minuut.
Daar is Depcik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik haalt uit met een fantastische trap. Osterkorn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - FC Chechło 1:4

79e minuut.
Cristea is nu in balbezit. Garlobo onderschept slim de pass. Garlobo passt de bal zonder na te denken. Daar is Depcik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Depcik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Abonyi geeft de bal voor. Garlobo is nu in balbezit. Garlobo probeert naar een medespeler te passen. Depcik is nu in balbezit. Depcik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: We Are History 72%, FC Chechło 28%.
We Are History - FC Chechło 1:4