Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 20:26
  • Competitiewedstrijd: Liga V.121 [del]
  • Stadion: Anfield
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 14791
Czarne Koty z Sunderlandu rak polski
352 Tactiek bnm
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 51.5
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Witecki met een sublieme pass. Fargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempel begaat een overtreding. Stempel krijgt een gele kaart. Fargas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kijewski met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kontopoulos onderschept slim de pass. Kontopoulos passt de bal in één keer door. Artsruni speelt de bal door. Sazak is nu in balbezit. Sazak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zawidzki passt de bal in één keer door. Kijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Witecki rent richting de bal. Witecki met een sublieme pass. Brás bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Zawidzki rent richting de bal. Zawidzki passt de bal zonder na te denken. Kijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijewski geeft een lange en hoge pass. Grohlich springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koty z Sunderlandu - rak polski 1:0

11e minuut.
Witecki geeft een hoge lob. Brás heeft problemen om de bal te vangen. Benoot is nu in balbezit. Sazak onderschept slim de pass. Sazak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czarne Koty z Sunderlandu - rak polski 1:1

17e minuut.
Chindea met de inworp. Krzewiński rent richting de bal. Grohlich begaat een overtreding. Grohlich krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Chindea onderschept slim de pass. Chindea probeert naar een medespeler te passen. Sazak rent richting de bal. Sazak schiet op doel. Cora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Artsruni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sazak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koty z Sunderlandu - rak polski 1:2

20e minuut.
Winiarski passt de bal in één keer door. Benoot is nu in balbezit. Artsruni verovert de bal door een tackle van achteren. Artsruni haalt uit met een fantastische trap. Cora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koty z Sunderlandu - rak polski 1:3

30e minuut.
Chindea passt de bal zonder na te denken. Sazak rent richting de bal. Alves probeert naar een medespeler te passen. Kontopoulos rent richting de bal. Kontopoulos draait met de bal, schiet en ... Cora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Zawidzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Kontopoulos passt de bal in één keer door. Sazak rent richting de bal. Sazak schiet op doel. Cora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Sazak is nu in balbezit. Sazak draait met de bal, schiet en ... Brás probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Artsruni zal de hoekschop nemen. Cora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sazak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Koty z Sunderlandu 60%, rak polski 40%.
Czarne Koty z Sunderlandu - rak polski 1:3

54e minuut.
Chindea rent richting de bal. Yemyeşil geeft een hoge lob. Daar is Zachwyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fargas rent richting de bal. Fargas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Krzewiński is nu in balbezit. Krzewiński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chindea de bal. Chindea geeft een lange en hoge pass. Sazak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Alves is nu in balbezit. Alves geeft een hoge lob. Kijewski kopt de bal weg. Fargas is nu in balbezit. Fargas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Grohlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzewiński maakt een afschuwelijke overtreding. Grohlich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Winiarski met een snel genomen vrije trap. Zachwyc probeert de bal met de borst te controleren. Fargas rent richting de bal. Fargas schiet op doel. Vivendi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kontopoulos passt de bal met de wreef. Krzewiński is nu in balbezit. Krzewiński passt de bal in één keer door. Sazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Krzewiński kopt de bal weg. Kontopoulos rent richting de bal. Kontopoulos met een sublieme pass. Sazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brás is nu in balbezit. Sazak onderschept slim de pass. Sazak haalt uit met een fantastische trap. Cora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koty z Sunderlandu - rak polski 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Koty z Sunderlandu 59%, rak polski 41%.
Czarne Koty z Sunderlandu - rak polski 1:4