Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁKS Łomża Parszywe Świniaki
111111 Tactiek Netosław
63% Balbezit 37%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 25.8
zeer goed Schieten zwak
solide Passen zwak
zeer goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Wiejowski geeft een lange en hoge pass. Śniadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Śniadecki met een sublieme pass. Herman is nu in balbezit. Herman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Parszywe Świniaki 1:0

11e minuut.
Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut passt de bal met de wreef. Śniadecki rent richting de bal. Śniadecki geeft de bal voor. Herman springt en kopt de bal. Łukasiewicz bokst de bal weg.

15e minuut.
Gut is nu in balbezit. Gut passt de bal met de wreef. Śniadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Śniadecki geeft een hoge lob. Herman springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Wiejowski passt de bal zonder na te denken. Myszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Herman onderschept slim de pass. Herman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Parszywe Świniaki 2:0

24e minuut.
Śniadecki is nu in balbezit. Śniadecki passt de bal in één keer door. Gut is nu in balbezit. Gut draait met de bal, schiet en ... Łukasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Inworp. Śniadecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Owczarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śniadecki geeft een hoge lob. Herman maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Bronner kopt de bal weg. Gut is nu in balbezit. Gut passt de bal in één keer door. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Łukasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Gut rent richting de bal. Gut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Parszywe Świniaki 3:0

32e minuut.
Gut speelt de bal door. Śniadecki rent richting de bal. Śniadecki geeft een hoge lob. Daar is Gut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gut haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski passt de bal zonder na te denken. Szczygieł geeft een hoge lob. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Parszywe Świniaki 4:0

39e minuut.
Ağrıyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ağrıyan geeft de bal voor. Herman bereikt de bal nog maar net als eerste. Herman draait met de bal, schiet en ... Łukasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Parszywe Świniaki 5:0

40e minuut.
Kwapisz rent richting de bal. Śniadecki onderschept slim de pass. Śniadecki passt de bal met de wreef. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bronner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wiejowski de bal. Wiejowski probeert naar een medespeler te passen. Herman rent richting de bal. Herman schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łomża 25%, Parszywe Świniaki 75%.
ŁKS Łomża - Parszywe Świniaki 5:0

46e minuut.
Dydek passt de bal zonder na te denken. Bronner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gut. Gut krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut passt de bal zonder na te denken. Śniadecki heeft problemen om de bal te vangen. Śniadecki geeft een hoge lob. Herman krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski passt de bal in één keer door. Herman is nu in balbezit. Herman draait met de bal, schiet en ... Łukasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Parszywe Świniaki 6:0

54e minuut.
Ağrıyan rent richting de bal. Ağrıyan geeft een hoge lob. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Parszywe Świniaki 7:0

55e minuut.
Paszkowski komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Doeltrap. Łach komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Łukasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Owczarski kopt de bal weg. Gut is nu in balbezit. Gut haalt uit met een fantastische trap. Łukasiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jagusztyn komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Wiejowski passt de bal met de wreef. Herman rent richting de bal. Herman passt de bal in één keer door. Gut rent richting de bal. Gut schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Parszywe Świniaki 8:0

75e minuut.
Śniadecki is nu in balbezit. Śniadecki heeft problemen om de bal te vangen. Śniadecki geeft een hoge lob. Herman maakt een snoekduik en kopt de bal. Gonera probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wiejowski zal de hoekschop nemen. Herman kopt de bal weg. Gut rent richting de bal. Gut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Parszywe Świniaki 9:0

77e minuut.
Baziak speelt de bal door. Sieniuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieniuta passt de bal zonder na te denken. Herman heeft problemen om de bal te vangen. Herman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Owczarski is nu in balbezit. Owczarski passt de bal zonder na te denken. Herman rent richting de bal. Herman draait met de bal, schiet en ... Łukasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Śniadecki geeft een hoge lob. Daar is Gonera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herman bereikt de bal nog maar net als eerste. Herman draait met de bal, schiet en ... Łukasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Wiejowski de bal. Wiejowski geeft een lange en hoge pass. Gut speelt de bal door. Śniadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Śniadecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Parszywe Świniaki 10:0

88e minuut.
Szczygieł passt de bal zonder na te denken. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski geeft de bal voor. Gut is nu in balbezit. Gut schiet op doel. Łukasiewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS Łomża - Parszywe Świniaki 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS Łomża 36%, Parszywe Świniaki 64%.
ŁKS Łomża - Parszywe Świniaki 11:0