Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Parszywe Świniaki ŁKS Łomża
Netosław Tactiek off
36% Balbezit 64%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.1 gemiddelde waardering 45.8
zwak Schieten solide
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Śniadecki onderschept slim de pass. Śniadecki geeft de bal voor. Canelle kopt de bal weg. Herman bereikt de bal nog maar net als eerste. Herman draait met de bal, schiet en ... Łukasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Śniadecki kopt de bal weg. Bronner is nu in balbezit. Herman verovert de bal door een tackle van achteren. Herman passt de bal zonder na te denken. Canelle rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Canelle is nu in balbezit. Myszka verovert de bal door een tackle van achteren. Myszka geeft een lange en hoge pass. Santa-Rita bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa-Rita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - ŁKS Łomża 0:1

14e minuut.
Szczygieł met een sublieme pass. Gut heeft problemen om de bal te vangen. Gut probeert naar een medespeler te passen. Herman rent richting de bal. Herman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - ŁKS Łomża 0:2

21e minuut.
Ağrıyan geeft de bal voor. Wiejowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Gonera de bal. Canelle rent richting de bal. Canelle geeft een lange en hoge pass. Paal! Herman rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Śniadecki is nu in balbezit. Śniadecki geeft de bal voor. Daar is Herman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herman draait met de bal, schiet en ... Łukasiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - ŁKS Łomża 0:3

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Glonek de bal onder controle te krijgen. Śniadecki kopt de bal weg. Herman rent richting de bal. Herman schiet op doel. Łukasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - ŁKS Łomża 0:4

27e minuut.
Santa-Rita passt de bal met de wreef. Śniadecki rent richting de bal. Śniadecki passt de bal zonder na te denken. Santa-Rita is nu in balbezit. Santa-Rita schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Herman is nu in balbezit. Herman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - ŁKS Łomża 0:5

30e minuut.
Kwapisz is nu in balbezit. Śniadecki onderschept slim de pass. Śniadecki geeft een hoge lob. Santa-Rita is nu in balbezit. Santa-Rita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Wiejowski probeert naar een medespeler te passen. Gut met een sublieme pass. Myszka heeft problemen om de bal te vangen. Herman bereikt de bal nog maar net als eerste. Herman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - ŁKS Łomża 0:6

44e minuut.
Inworp. Wiejowski met de inworp. Gut met een sublieme pass. Canelle is nu in balbezit. Canelle schiet op doel. Łukasiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - ŁKS Łomża 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parszywe Świniaki 79%, ŁKS Łomża 21%.
Parszywe Świniaki - ŁKS Łomża 0:7

56e minuut.
Gut met een sublieme pass. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski passt de bal met de wreef. Canelle heeft problemen om de bal te vangen. Canelle haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Doeltrap. Paszkowski komt het veld opgelopen.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łach komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Gonera probeert de bal aan de voet te houden. Herman met een sublieme pass. Śniadecki kan de bal niet met de borst controleren. Śniadecki geeft een hoge lob. Herman springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jagusztyn komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Łukasiewicz trapt de bal weg. Gut kopt de bal weg. Śniadecki is nu in balbezit. Śniadecki geeft een hoge lob. Herman maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Wiejowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Herman de bal. Kwapisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Herman verovert de bal door een tackle van achteren. Herman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - ŁKS Łomża 0:8

84e minuut.
Daar is Glonek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santa-Rita bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa-Rita passt de bal met de wreef. Herman is nu in balbezit. Herman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - ŁKS Łomża 0:9

86e minuut.
Śniadecki rent richting de bal. Śniadecki met een sublieme pass. Herman is nu in balbezit. Herman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - ŁKS Łomża 0:10

87e minuut.
Bronner passt de bal met de wreef. Gonera geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bronner de bal. Herman bereikt de bal nog maar net als eerste. Herman haalt uit met een fantastische trap. Łukasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Gut geeft een hoge lob. Herman is nu in balbezit. Herman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - ŁKS Łomża 0:11

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Paszkowski de bal onder controle te krijgen. Kwapisz is nu in balbezit. Herman onderschept slim de pass. Herman haalt uit met een fantastische trap. Łukasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - ŁKS Łomża 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parszywe Świniaki 72%, ŁKS Łomża 28%.
Parszywe Świniaki - ŁKS Łomża 0:12