Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palestyn Wielki ŁKS Łomża
gustlik Tactiek 111111
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
42.5 gemiddelde waardering 50.7
redelijk Schieten solide
redelijk Passen solide
matig Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Fryml onderschept slim de pass. Szczygieł probeert naar een medespeler te passen. Herman bereikt de bal nog maar net als eerste. Herman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Basanta probeert naar een medespeler te passen. Svitava rent richting de bal. Svitava geeft een lange en hoge pass. Díaz Pérez krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ağrıyan geeft een hoge lob. Herman probeert de bal met de borst te controleren. Gut rent richting de bal. Gut schiet op doel. Na een snelle pass probeert Herman de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Owczarski passt de bal zonder na te denken. Wiejowski met een sublieme pass. Herman bereikt de bal nog maar net als eerste. Herman schiet op doel. Oprişan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - ŁKS Łomża 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palestyn Wielki 56%, ŁKS Łomża 44%.
Palestyn Wielki - ŁKS Łomża 0:1

48e minuut.
Yusifov trapt de bal weg. Śniadecki is nu in balbezit. Śniadecki geeft de bal voor. Gut is nu in balbezit. Gut draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Oprişan speelt de bal door. Forbes kopt de bal weg. Szczygieł is nu in balbezit. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ağrıyan geeft een hoge lob. Gut kopt de bal weg. Herman is nu in balbezit. Herman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - ŁKS Łomża 0:2

54e minuut.
Svitava passt de bal met de wreef. Basanta is nu in balbezit. Basanta met een sublieme pass. Díaz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Pérez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Śniadecki probeert naar een medespeler te passen. Szczygieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygieł probeert naar een medespeler te passen. Herman bereikt de bal nog maar net als eerste. Herman schiet op doel. Oprişan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Gut is nu in balbezit. Gut passt de bal met de wreef. Herman rent richting de bal. Herman draait met de bal, schiet en ... Oprişan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - ŁKS Łomża 0:3

87e minuut.
Szczygieł is nu in balbezit. Szczygieł passt de bal in één keer door. Herman heeft problemen om de bal te vangen. Herman haalt uit met een fantastische trap. Oprişan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - ŁKS Łomża 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palestyn Wielki 65%, ŁKS Łomża 35%.
Palestyn Wielki - ŁKS Łomża 0:4