Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
We Are History rak polski
Attack AS Tactiek bnm
42% Balbezit 58%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42.2 gemiddelde waardering 48.3
very good Schieten good
solid Passen solid
average Verdedigen very good


20e minuut.
Tucki rent richting de bal. Tucki geeft een hoge lob. Pušić kopt de bal weg. Badík is nu in balbezit. Badík schiet op doel. Vivendi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zachwyc verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cristea met een sublieme pass. Stempel verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pušić zal de hoekschop nemen. Badík is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - rak polski 1:0

29e minuut.
Stempel geeft de bal voor. Abonyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sazak rent richting de bal. Sazak schiet op doel. Osterkorn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
We Are History - rak polski 1:1

32e minuut.
Jałbrzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jałbrzyk passt de bal in één keer door. Coppell is nu in balbezit. Badík onderschept slim de pass. Badík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - rak polski 2:1

33e minuut.
Chindea met een sublieme pass. Artsruni rent richting de bal. Omari maakt een afschuwelijke overtreding. Omari krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Coppell verovert de bal door een tackle van achteren. Artsruni is nu in balbezit. Badík verovert de bal door een tackle van achteren. Badík schiet op doel. Vivendi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Chindea is nu in balbezit. Chindea haalt uit met een fantastische trap. Osterkorn probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Sazak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sazak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
We Are History - rak polski 2:2

41e minuut.
Badík probeert naar een medespeler te passen. Pušić rent richting de bal. Pušić passt de bal in één keer door. Badík rent richting de bal. Badík haalt uit met een fantastische trap. Vivendi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: We Are History 46%, rak polski 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
We Are History - rak polski 2:2

52e minuut.
Badík bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zachwyc. Badík raakt geblesseerd tijdens het duel. Cristea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Badík is nu in balbezit. Badík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - rak polski 3:2

58e minuut.
Gómez Company geeft de bal voor. Pušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Badík rent richting de bal. Badík haalt uit met een fantastische trap. Vivendi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - rak polski 4:2

64e minuut.
Badík bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett rent richting de bal. Badík verovert de bal door een tackle van achteren. Badík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - rak polski 5:2

74e minuut.
Cristea met een sublieme pass. Badík rent richting de bal. Coppell is nu in balbezit. Badík verovert de bal door een tackle van achteren. Badík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pušić is nu in balbezit. Pušić passt de bal zonder na te denken. Zachwyc rent richting de bal. Badík verovert de bal door een tackle van achteren. Badík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Inworp. Chindea met een snelle inworp. Jałbrzyk rent richting de bal. Kontopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Kontopoulos geeft de bal voor. Osterkorn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Cristea probeert de bal met de borst te controleren. Cristea met een sublieme pass. Pušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pušić geeft een lange en hoge pass. Badík krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - rak polski 6:2

88e minuut.
Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Coppell de bal. Badík rent richting de bal. Badík haalt uit met een fantastische trap. Paal! Witecki heeft problemen om de bal te vangen. Badík rent richting de bal. Badík haalt uit met een fantastische trap. Vivendi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
We Are History - rak polski 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: We Are History 49%, rak polski 51%.
We Are History - rak polski 7:2