Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rak polski We Are History
bnm Tactiek Attack AS
60% Balbezit 40%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 47.3
solid Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Kontopoulos is nu in balbezit. Jałbrzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jałbrzyk geeft een hoge lob. Badík is nu in balbezit. Badík draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Kazalski geeft een lange en hoge pass. Zachwyc heeft problemen om de bal te vangen. Badík rent richting de bal. Badík haalt uit met een fantastische trap. Vivendi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rak polski - We Are History 0:1

27e minuut.
Abonyi rent richting de bal. Abonyi geeft de bal voor. Artsruni geeft de bal voor. Chindea geeft een hoge lob. Sazak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rak polski - We Are History 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rak polski 46%, We Are History 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rak polski - We Are History 1:1

46e minuut.
Mayer Gil komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Klungelig pakt Witecki de bal. Witecki met een sublieme pass. Artsruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Artsruni geeft een hoge lob. Sazak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rak polski - We Are History 2:1

66e minuut.
Sazak kan de bal niet met de borst controleren. Mayer Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazak onderschept slim de pass. Kontopoulos rent richting de bal. Kontopoulos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Osterkorn probeert naar een medespeler te passen. Cristea probeert naar een medespeler te passen. Badík is nu in balbezit. Badík haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Gómez Company passt de bal zonder na te denken. Daar is Pušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pušić geeft de bal voor. Badík heeft problemen om de bal te vangen. Badík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rak polski - We Are History 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rak polski 51%, We Are History 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rak polski - We Are History 2:2