Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Parszywe Świniaki FC GLAZURNIK
Netosław Tactiek defglaz 1
35% Balbezit 65%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 59.5
weak Schieten formidable
weak Passen solid
poor Verdedigen solid


5e minuut.
Kwapisz speelt de bal door. Szczerba geeft de bal voor. Gonera kopt de bal weg. Karavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavas schiet op doel. Łukasiewicz bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Karavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Janosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Janosik passt de bal in één keer door. Karavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guillén met een harde bal richting middenveld. Matos kopt de bal weg. Niwiński is nu in balbezit. Niwiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC GLAZURNIK 0:1

10e minuut.
Dydek passt de bal zonder na te denken. Dziełakowski is nu in balbezit. Niwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Niwiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC GLAZURNIK 0:2

12e minuut.
Niwiński geeft een lange en hoge pass. Karavas kopt de bal weg. Matos is nu in balbezit. Matos haalt uit met een fantastische trap. Łukasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC GLAZURNIK 0:3

16e minuut.
Drăguţ met een snelle inworp. Janosik met een sublieme pass. Karavas is nu in balbezit. Karavas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC GLAZURNIK 0:4

19e minuut.
Porumbel probeert naar een medespeler te passen. Śliwowski speelt de bal door. Drăguţ is nu in balbezit. Drăguţ geeft een lange en hoge pass. Karavas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Szczerba passt de bal in één keer door. Janosik probeert naar een medespeler te passen. Karavas is nu in balbezit. Matos rent richting de bal. Matos haalt uit met een fantastische trap. Łukasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Drăguţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguţ geeft de bal voor. Kopaliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matos rent richting de bal. Matos draait met de bal, schiet en ... Łukasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Karavas kopt de bal weg. Glonek heeft problemen om de bal te vangen. Matos rent richting de bal. Matos draait met de bal, schiet en ... Łukasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC GLAZURNIK 0:5

43e minuut.
Janosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Janosik met een sublieme pass. Śliwowski geeft de bal voor. Daar is Matos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC GLAZURNIK 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parszywe Świniaki 75%, FC GLAZURNIK 25%.
Parszywe Świniaki - FC GLAZURNIK 0:6

51e minuut.
Janosik speelt de bal door. Drăguţ is nu in balbezit. Drăguţ passt de bal zonder na te denken. Matos rent richting de bal. Matos haalt uit met een fantastische trap. Łukasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drăguţ is nu in balbezit. Drăguţ geeft de bal voor. Łukasiewicz bokst de bal weg. Karavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC GLAZURNIK 0:7

52e minuut.
Sieniuta rent richting de bal. Niwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Niwiński passt de bal zonder na te denken. Karavas is nu in balbezit. Karavas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Łukasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Inworp. Paszkowski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Janosik controleert de bal met de borst. Bronner rent richting de bal. Bronner passt de bal met de wreef. Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński haalt uit met een fantastische trap. Łukasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Janosik passt de bal in één keer door. Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ passt de bal met de wreef. Matos rent richting de bal. Matos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC GLAZURNIK 0:8

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łach komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Glonek geeft een lange en hoge pass. Łach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Śliwowski met een sublieme pass. Niwiński is nu in balbezit. Niwiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Śliwowski rent richting de bal. Śliwowski passt de bal met de wreef. Niwiński rent richting de bal. Niwiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC GLAZURNIK 0:9

65e minuut.
Jagusztyn komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Daar is Drăguţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăguţ geeft een hoge lob. Daar is Paszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Jagusztyn speelt de bal door. Łach bereikt de bal nog maar net als eerste. Łach speelt de bal door. Sieniuta is nu in balbezit. Sieniuta schiet op doel. Guillén probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Janosik onderschept slim de pass. Janosik passt de bal in één keer door. Drăguţ is nu in balbezit. Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos schiet op doel. Łukasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Matos is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Janosik probeert naar een medespeler te passen. Śliwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński rent richting de bal. Niwiński draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kopaliński de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC GLAZURNIK 0:10

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Łukasiewicz niet meer kan verder spelen.

84e minuut.
Śliwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwowski passt de bal met de wreef. Drăguţ speelt de bal door. Karavas is nu in balbezit. Karavas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC GLAZURNIK 0:11

86e minuut.
Janosik passt de bal met de wreef. Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ passt de bal in één keer door. Matos is nu in balbezit. Matos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC GLAZURNIK 0:12

89e minuut.
Doeltrap. Kopaliński trapt de bal weg van het doel. Niwiński kopt de bal weg. Karavas is nu in balbezit. Karavas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Glonek heeft problemen om de bal te vangen. Matos is nu in balbezit. Matos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC GLAZURNIK 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parszywe Świniaki 84%, FC GLAZURNIK 16%.
Parszywe Świniaki - FC GLAZURNIK 0:13