Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GLAZURNIK Parszywe Świniaki
defglaz 1 Tactiek Netosław
65% Balbezit 35%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 24.7
formidable Schieten weak
solid Passen average
very good Verdedigen weak


1e minuut.
Kwapisz passt de bal in één keer door. Baziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Baziak met een sublieme pass. Sieniuta rent richting de bal. Sieniuta haalt uit met een fantastische trap. Guillén bokst de bal weg.

6e minuut.
Bronner rent richting de bal. Niwiński is nu in balbezit. Myszka is nu in balbezit. Niwiński onderschept slim de pass. Niwiński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Glonek probeert naar een medespeler te passen. Szczerba rent richting de bal. Szczerba geeft een hoge lob. Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Matos is nu in balbezit. Matos geeft een hoge lob. Niwiński rent richting de bal. Niwiński draait met de bal, schiet en ... Hoksa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - Parszywe Świniaki 1:0

15e minuut.
Klungelig pakt Drăguţ de bal. Dydek rent richting de bal. Drăguţ onderschept slim de pass. Drăguţ geeft een hoge lob. Karavas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - Parszywe Świniaki 2:0

18e minuut.
Janosik verovert de bal door een tackle van achteren. Janosik passt de bal met de wreef. Matos is nu in balbezit. Matos haalt uit met een fantastische trap. Hoksa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - Parszywe Świniaki 3:0

19e minuut.
Janosik is nu in balbezit. Janosik passt de bal in één keer door. Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński draait met de bal, schiet en ... Hoksa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Niwiński rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kopaliński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Śliwowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niwiński is nu in balbezit. Niwiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Glonek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Matos met een snelle inworp. Klungelig pakt Drăguţ de bal. Drăguţ geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kopaliński trapt de bal weg van het doel. Janosik kopt de bal weg. Karavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavas draait met de bal, schiet en ... Hoksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - Parszywe Świniaki 4:0

23e minuut.
Kopaliński probeert naar een medespeler te passen. Gonera heeft problemen om de bal te vangen. Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński haalt uit met een fantastische trap. Hoksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - Parszywe Świniaki 5:0

27e minuut.
Myszka is nu in balbezit. Myszka geeft een lange en hoge pass. Matos kopt de bal weg. Karavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavas haalt uit met een fantastische trap. Hoksa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - Parszywe Świniaki 6:0

31e minuut.
Śliwowski heeft problemen om de bal te vangen. Śliwowski met een sublieme pass. Karavas rent richting de bal. Karavas schiet op doel. Hoksa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - Parszywe Świniaki 7:0

32e minuut.
Świrski geeft de bal voor. Matos kopt de bal weg. Karavas heeft problemen om de bal te vangen. Karavas draait met de bal, schiet en ... Hoksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - Parszywe Świniaki 8:0

37e minuut.
Świrski geeft een lange en hoge pass. Karavas kopt de bal weg. Klungelig pakt Gonera de bal. Niwiński rent richting de bal. Niwiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Dziełakowski passt de bal in één keer door. Janosik speelt de bal door. Matos is nu in balbezit. Matos draait met de bal, schiet en ... Hoksa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - Parszywe Świniaki 9:0

40e minuut.
Glonek rent richting de bal. Glonek passt de bal met de wreef. Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński haalt uit met een fantastische trap. Hoksa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - Parszywe Świniaki 10:0

44e minuut.
Janosik passt de bal met de wreef. Drăguţ rent richting de bal. Drăguţ geeft de bal voor. Karavas rent richting de bal. Karavas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - Parszywe Świniaki 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GLAZURNIK 31%, Parszywe Świniaki 69%.
FC GLAZURNIK - Parszywe Świniaki 11:0

46e minuut.
Kwapisz probeert de bal aan de voet te houden. Glonek rent richting de bal. Matos verovert de bal door een tackle van achteren. Matos schiet op doel. Hoksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - Parszywe Świniaki 12:0

47e minuut.
Śliwowski rent richting de bal. Śliwowski geeft een hoge lob. Karavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavas schiet op doel. Hoksa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - Parszywe Świniaki 13:0

51e minuut.
Niwiński geeft een hoge lob. Hoksa met een sublieme pass. Janosik kopt de bal weg. Matos rent richting de bal. Matos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Drăguţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguţ met een sublieme pass. Matos rent richting de bal. Matos haalt uit met een fantastische trap. Hoksa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - Parszywe Świniaki 14:0

56e minuut.
Paszkowski komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kopaliński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drăguţ met een snelle inworp. Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Niwiński passt de bal in één keer door. Śliwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwowski passt de bal in één keer door. Niwiński is nu in balbezit. Niwiński schiet op doel. Hoksa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łach komt het veld opgelopen. Śliwowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janosik probeert naar een medespeler te passen. Drăguţ probeert naar een medespeler te passen. Matos is nu in balbezit. Matos haalt uit met een fantastische trap. Hoksa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Matos rent richting de bal. Matos passt de bal in één keer door. Karavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński rent richting de bal. Niwiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bronner bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavas onderschept slim de pass. Karavas passt de bal in één keer door. Śliwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hoksa bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Glonek geeft een hoge lob. Drăguţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Drăguţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăguţ geeft een hoge lob. Karavas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - Parszywe Świniaki 15:0

66e minuut.
Jagusztyn komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kljajić passt de bal met de wreef. Matos is nu in balbezit. Matos geeft een hoge lob. Karavas heeft problemen om de bal te vangen. Karavas haalt uit met een fantastische trap. Hoksa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - Parszywe Świniaki 16:0

79e minuut.
Karavas kan de bal niet met de borst controleren. Bronner bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavas verovert de bal door een tackle van achteren. Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Śliwowski rent richting de bal. Śliwowski met een sublieme pass. Karavas heeft problemen om de bal te vangen. Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GLAZURNIK 22%, Parszywe Świniaki 78%.
FC GLAZURNIK - Parszywe Świniaki 16:0