Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rak polski Palestyn Wielki
bnm Tactiek gustlik
59% Balbezit 41%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 42.5
solid Schieten good
solid Passen adequate
very good Verdedigen average


6e minuut.
Witecki rent richting de bal. Witecki passt de bal met de wreef. Fryml bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazak onderschept slim de pass. Sazak haalt uit met een fantastische trap. Oprişan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Fryml geeft de bal voor. Díaz Pérez rent richting de bal. Stempel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Díaz Pérez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mikičić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Vivendi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
M`Beyo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chindea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kontopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kontopoulos geeft de bal voor. Oprişan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Coppell passt de bal in één keer door. Chindea is nu in balbezit. Chindea met een sublieme pass. Kontopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Kontopoulos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Chindea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kontopoulos is nu in balbezit. Kontopoulos geeft een hoge lob. Sazak krijgt zijn hoofd ertegen. Oprişan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rak polski - Palestyn Wielki 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rak polski 43%, Palestyn Wielki 57%.
rak polski - Palestyn Wielki 1:0

46e minuut.
Fryml geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chindea met een snelle inworp. Kontopoulos rent richting de bal. Kontopoulos schiet op doel. Oprişan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Basanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Basanta passt de bal zonder na te denken. Mikičić met een sublieme pass. Díaz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Pérez draait met de bal, schiet en ... Vivendi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Grijalba onderschept slim de pass. Grijalba geeft een hoge lob. Coppell bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppell geeft een hoge lob. Sazak krijgt zijn hoofd ertegen. Oprişan bokst de bal weg.

69e minuut.
Krzewiński speelt de bal door. Chindea is nu in balbezit. Chindea met een sublieme pass. Kontopoulos rent richting de bal. Kontopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Forbes met een snelle inworp. Daar is Aiftincăi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzewiński met een sublieme pass. Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chindea haalt uit met een fantastische trap. Oprişan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Díaz Pérez kopt de bal weg. Daar is Barrett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrett geeft een hoge lob. Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chindea geeft de bal voor. Oprişan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sazak krijgt zijn hoofd ertegen. Oprişan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rak polski 38%, Palestyn Wielki 62%.
rak polski - Palestyn Wielki 1:0