Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palestyn Wielki rak polski
gustlik Tactiek bnm
42% Balbezit 58%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.4 gemiddelde waardering 51.1
goed Schieten solide
redelijk Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Barrett geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fábri met een snelle inworp. Forbes geeft een hoge lob. Coppell kopt de bal weg. Vivendi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mikičić is nu in balbezit. Mikičić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - rak polski 1:0

7e minuut.
Forbes kopt de bal weg. Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábri passt de bal in één keer door. Díaz Pérez is nu in balbezit. Díaz Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - rak polski 2:0

8e minuut.
Fábri rent richting de bal. Fábri passt de bal in één keer door. Forbes rent richting de bal. Forbes geeft de bal voor. Díaz Pérez springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Svitava speelt de bal door. M`Beyo rent richting de bal. Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chindea heeft problemen om de bal te vangen. Chindea draait met de bal, schiet en ... Oprişan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Oprişan niet meer kan verder spelen. Bochnia komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Chindea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fryml is nu in balbezit. Kontopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Kontopoulos haalt uit met een fantastische trap. Bochnia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - rak polski 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palestyn Wielki 57%, rak polski 43%.
Palestyn Wielki - rak polski 2:1

48e minuut.
Fryml geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chindea met de inworp. Kontopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontopoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Krzewiński probeert naar een medespeler te passen. Chindea is nu in balbezit. Chindea probeert naar een medespeler te passen. Kontopoulos rent richting de bal. Kontopoulos schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Svitava raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aiftincăi komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stempel met een snelle inworp. Artsruni probeert naar een medespeler te passen. Witecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Witecki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Krzewiński speelt de bal door. Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chindea geeft een lange en hoge pass. Sazak springt en kopt de bal. Bochnia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Palestyn Wielki - rak polski 2:2

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Artsruni met de inworp. Kontopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Kontopoulos schiet op doel. Bochnia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Palestyn Wielki - rak polski 2:3

82e minuut.
Vivendi met een harde bal richting middenveld. Grijalba kopt de bal weg. Stempel heeft problemen om de bal te vangen. Basanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Basanta geeft een lange en hoge pass. Vivendi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Díaz Pérez is nu in balbezit. Díaz Pérez haalt uit met een fantastische trap. Vivendi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Palestyn Wielki - rak polski 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palestyn Wielki 49%, rak polski 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Palestyn Wielki - rak polski 3:3