Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 20:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.121 [del]
  • Stadion: Anfield
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27671
Czarne Koty z Sunderlandu FC GLAZURNIK
352 Tactiek defglaz 1
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 59.9
adequate Schieten formidable
adequate Passen solid
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Yemyeşil rent richting de bal. Yemyeşil passt de bal met de wreef. Brás heeft problemen om de bal te vangen. Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Śliwowski onderschept slim de pass. Śliwowski speelt de bal door. Niwiński speelt de bal door. Karavas is nu in balbezit. Karavas schiet op doel. Cora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Brás rent richting de bal. Brás geeft een lange en hoge pass. Kijewski kopt de bal weg. Fargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fargas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Fargas heeft problemen om de bal te vangen. Śliwowski probeert naar een medespeler te passen. Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Alves geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drăguţ met de inworp. Janosik rent richting de bal. Janosik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Matos onderschept slim de pass. Matos passt de bal met de wreef. Karavas is nu in balbezit. Matos rent richting de bal. Matos schiet op doel. Cora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koty z Sunderlandu - FC GLAZURNIK 0:1

16e minuut.
Niwiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śliwowski probeert naar een medespeler te passen. Karavas rent richting de bal. Karavas haalt uit met een fantastische trap. Cora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koty z Sunderlandu - FC GLAZURNIK 0:2

20e minuut.
Niwiński passt de bal zonder na te denken. Matos rent richting de bal. Met opzet legt Brás zijn tegenspeler op de grond. Brás krijgt een gele kaart. Matos raakt geblesseerd tijdens het duel. Janosik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Karavas rent richting de bal. Karavas schiet op doel. Cora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koty z Sunderlandu - FC GLAZURNIK 0:3

24e minuut.
Brás geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drăguţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matos is nu in balbezit. Matos haalt uit met een fantastische trap. Paal!

29e minuut.
Drăguţ met een sublieme pass. Niwiński rent richting de bal. Karavas is nu in balbezit. Niwiński is nu in balbezit. Niwiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Świrski geeft een lange en hoge pass. Matos kopt de bal weg. Klungelig pakt Brás de bal. Karavas is nu in balbezit. Karavas schiet op doel. Cora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Karavas is nu in balbezit. Cora met een sublieme pass. Matos kopt de bal weg. Karavas rent richting de bal. Karavas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Koty z Sunderlandu 59%, FC GLAZURNIK 41%.
Czarne Koty z Sunderlandu - FC GLAZURNIK 0:3

51e minuut.
Janosik controleert de bal met de borst. Winiarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janosik verovert de bal door een tackle van achteren. Janosik geeft een lange en hoge pass. Karavas maakt een snoekduik en kopt de bal. Cora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Drăguţ passt de bal met de wreef. Matos is nu in balbezit. Matos passt de bal in één keer door. Karavas rent richting de bal. Karavas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koty z Sunderlandu - FC GLAZURNIK 0:4

56e minuut.
Matos onderschept slim de pass. Matos met een sublieme pass. Karavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos rent richting de bal. Matos schiet op doel. Cora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Inworp. Drăguţ met een snelle inworp. Matos probeert naar een medespeler te passen. Karavas rent richting de bal. Karavas haalt uit met een fantastische trap. Cora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Doeltrap. Guillén trapt de bal weg. Niwiński kopt de bal weg. Matos bereikt de bal nog maar net als eerste. Matos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Cora met een harde bal richting middenveld. Janosik kopt de bal weg. Karavas rent richting de bal. Karavas schiet op doel. Cora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koty z Sunderlandu - FC GLAZURNIK 0:5

72e minuut.
Zawidzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawidzki passt de bal in één keer door. Fargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fargas draait met de bal, schiet en ... Porumbel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grohlich is nu in balbezit. Grohlich schiet op doel. Guillén maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koty z Sunderlandu - FC GLAZURNIK 1:5

76e minuut.
Klungelig pakt Winiarski de bal. Matos is nu in balbezit. Matos geeft de bal voor. Karavas rent richting de bal. Karavas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Niwiński de bal onder controle te krijgen. Zawidzki geeft een hoge lob. Yemyeşil kopt de bal weg. Matos heeft problemen om de bal te vangen. Matos haalt uit met een fantastische trap. Cora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Niwiński draait met de bal, schiet en ... Brás probeert de bal aan de voet te houden. Alves onderschept slim de pass. Matos is nu in balbezit. Matos draait met de bal, schiet en ... Cora bokst de bal weg.

86e minuut.
Daar is Matos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yemyeşil rent richting de bal. Matos verovert de bal door een tackle van achteren. Drăguţ is nu in balbezit. Drăguţ schiet op doel. Cora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Niwiński springt en kopt de bal. Cora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koty z Sunderlandu - FC GLAZURNIK 1:6

90e minuut.
Niwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niwiński speelt de bal door. Karavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Koty z Sunderlandu - FC GLAZURNIK 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Koty z Sunderlandu 56%, FC GLAZURNIK 44%.
Czarne Koty z Sunderlandu - FC GLAZURNIK 1:7