Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Parszywe Świniaki FC Chechło
Netosław Tactiek doboju
32% Balbezit 68%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
23.6 gemiddelde waardering 53.6
weak Schieten excellent
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


11e minuut.
Gonera geeft een hoge lob. Zanatti rent richting de bal. Zanatti passt de bal zonder na te denken. Gónzalez Alonso is nu in balbezit. Gónzalez Alonso geeft een lange en hoge pass. Hoksa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Juszczak met een sublieme pass. Rayman rent richting de bal. Rayman met een sublieme pass. Michalak heeft problemen om de bal te vangen. Michalak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Molinaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Myszka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Molinaro raakt geblesseerd tijdens het duel. Michalak neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczak passt de bal met de wreef. Michalak rent richting de bal. Michalak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC Chechło 0:1

17e minuut.
Rayman verovert de bal door een tackle van achteren. Rayman geeft de bal voor. Molinaro probeert de bal met de borst te controleren. Molinaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC Chechło 0:2

20e minuut.
Gónzalez Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gónzalez Alonso passt de bal met de wreef. Molinaro is nu in balbezit. Molinaro haalt uit met een fantastische trap. Hoksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC Chechło 0:3

21e minuut.
Figueroa passt de bal in één keer door. Rayman probeert naar een medespeler te passen. Michalak heeft problemen om de bal te vangen. Michalak haalt uit met een fantastische trap. Hoksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC Chechło 0:4

26e minuut.
Michalak draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Hoksa trapt de bal weg. Rayman is nu in balbezit. Rayman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Juszczak de bal. Juszczak geeft de bal voor. Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak schiet op doel. Hoksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC Chechło 0:5

33e minuut.
Rayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayman speelt de bal door. Juszczak probeert naar een medespeler te passen. Molinaro rent richting de bal. Molinaro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hoksa met een sublieme pass. Figueroa kopt de bal weg. Molinaro is nu in balbezit. Molinaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rayman zal de hoekschop nemen. Daar is Michalak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michalak geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Daar is Rayman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rayman geeft de bal voor. Gonera kopt de bal weg. Michalak heeft problemen om de bal te vangen. Michalak draait met de bal, schiet en ... Hoksa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC Chechło 0:6

41e minuut.
Myszka kan de bal niet met de borst controleren. Bronner bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinaro verovert de bal door een tackle van achteren. Molinaro haalt uit met een fantastische trap. Hoksa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC Chechło 0:7

44e minuut.
Myszka geeft een hoge lob. Dedu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kwapisz de bal. Michalak is nu in balbezit. Michalak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC Chechło 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parszywe Świniaki 84%, FC Chechło 16%.
Parszywe Świniaki - FC Chechło 0:8

47e minuut.
Dedu rent richting de bal. Dedu passt de bal met de wreef. Rayman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayman geeft een hoge lob. Molinaro springt en kopt de bal. Hoksa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Michalak is nu in balbezit. Michalak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC Chechło 0:9

50e minuut.
Rayman draait met de bal, schiet en ... Hoksa probeert naar een medespeler te passen. Gónzalez Alonso kopt de bal weg. Molinaro rent richting de bal. Molinaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kopaliński de bal. Michalak rent richting de bal. Michalak haalt uit met een fantastische trap. Hoksa probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hoksa trapt de bal weg. Gónzalez Alonso kopt de bal weg. Molinaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Molinaro draait met de bal, schiet en ... Hoksa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sieniuta stond buitenspel. Gónzalez Alonso neemt vlug de vrije trap. Michalak is nu in balbezit. Michalak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC Chechło 0:10

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paszkowski komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Łach komt het veld opgelopen. Mascheroni komt het veld opgelopen. Depcik komt het veld opgelopen. Hagiu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Zanatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hagiu is nu in balbezit. Hagiu geeft een lange en hoge pass. Gonera kopt de bal weg. Depcik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC Chechło 0:11

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sieniuta stond buitenspel. Jagusztyn komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Michalak is nu in balbezit. Kopaliński onderschept slim de pass. Kopaliński geeft een hoge lob. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gónzalez Alonso rent richting de bal. Gónzalez Alonso passt de bal in één keer door. Juszczak met een sublieme pass. Michalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalak draait met de bal, schiet en ... Hoksa bokst de bal weg.

71e minuut.
Mascheroni kopt de bal weg. Depcik heeft problemen om de bal te vangen. Juszczak rent richting de bal. Depcik is nu in balbezit. Depcik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Michalak is nu in balbezit. Michalak schiet op doel. Hoksa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC Chechło 0:12

75e minuut.
Michalak passt de bal in één keer door. Juszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik draait met de bal, schiet en ... Hoksa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC Chechło 0:13

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hoksa met een harde bal richting middenveld. Gónzalez Alonso kopt de bal weg. Depcik rent richting de bal. Depcik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Depcik rent richting de bal. Depcik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Juszczak speelt de bal door. Gónzalez Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gónzalez Alonso geeft de bal voor. Klungelig pakt Michalak de bal. Michalak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC Chechło 0:14

85e minuut.
Paszkowski probeert naar een medespeler te passen. Glonek rent richting de bal. Michalak is nu in balbezit. Michalak draait met de bal, schiet en ... Hoksa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Paszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC Chechło 0:15

87e minuut.
Hoksa met een sublieme pass. Gónzalez Alonso kopt de bal weg. Depcik is nu in balbezit. Depcik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Parszywe Świniaki - FC Chechło 0:16

89e minuut.
Sieniuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanatti onderschept slim de pass. Zanatti met een sublieme pass. Depcik is nu in balbezit. Depcik haalt uit met een fantastische trap. Hoksa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parszywe Świniaki 82%, FC Chechło 18%.
Parszywe Świniaki - FC Chechło 0:16