Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Czarków2019 Green Army
352 Tactiek main
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 43.3
solid Schieten very good
average Passen adequate
good Verdedigen good


7e minuut.
Parada is nu in balbezit. Parada met een sublieme pass. Klungelig pakt Urs de bal. Ráth rent richting de bal. Ráth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gulgowski geeft een lange en hoge pass. Ráth bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs begaat een overtreding. Urs krijgt een gele kaart. Dulecha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Teklic komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Parada is nu in balbezit. Parada geeft een hoge lob. Fierbânţeanu heeft problemen om de bal te vangen. Borowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowiec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradzil met een sublieme pass. Peţeanu heeft problemen om de bal te vangen. Borowiec rent richting de bal. Borowiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Baszkiewicz rent richting de bal. Cierpich onderschept slim de pass. Cierpich met een sublieme pass. Infante rent richting de bal. Infante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Urs geeft een hoge lob. Andreescu is nu in balbezit. Andreescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cierpich de bal. Cierpich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Borowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Peţeanu onderschept slim de pass. Nikisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradzil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradzil haalt uit met een fantastische trap. Szczęch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ráth is nu in balbezit. Ráth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Czarków2019 - Green Army 1:0

26e minuut.
Infante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Infante passt de bal in één keer door. Peţeanu is nu in balbezit. Ráth verovert de bal door een tackle van achteren. Ráth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Thiaguinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreescu rent richting de bal. Andreescu passt de bal zonder na te denken. Cierpich is nu in balbezit. Cierpich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Andreescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Fierbânţeanu de bal. Gulgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulgowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Nikisz de bal onder controle te krijgen. Szczęch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Məhərrəmov met een sublieme pass. Klungelig pakt Cierpich de bal. Infante rent richting de bal. Cierpich bereikt de bal nog maar net als eerste. Cierpich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Infante is nu in balbezit. Infante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Czarków2019 - Green Army 1:1

39e minuut.
Parada rent richting de bal. Parada passt de bal in één keer door. Sassanguie rent richting de bal. Ráth verovert de bal door een tackle van achteren. Ráth schiet op doel. Szczęch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Urs onderschept slim de pass. Urs geeft een lange en hoge pass. Infante kopt de bal weg. Cierpich is nu in balbezit. Cierpich schiet op doel. Buzinauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Czarków2019 - Green Army 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Czarków2019 42%, Green Army 58%.
FC Czarków2019 - Green Army 1:2

46e minuut.
Cierpich onderschept slim de pass. Urs speelt de bal door. Teklic rent richting de bal. Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Infante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Cierpich kopt de bal weg. Andreescu rent richting de bal. Andreescu passt de bal met de wreef. Infante rent richting de bal. Infante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Infante rent richting de bal. Infante passt de bal in één keer door. Canzanella is nu in balbezit. Cierpich onderschept slim de pass. Cierpich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Szczęch trapt de bal weg van het doel. Məhərrəmov kopt de bal weg. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Fernández Botello kopt de bal weg. Ráth heeft problemen om de bal te vangen. Peţeanu is nu in balbezit. Ráth onderschept slim de pass. Ráth schiet op doel. Szczęch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Czarków2019 - Green Army 2:2

64e minuut.
Urs geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hradzil de bal. Ráth rent richting de bal. Parada rent richting de bal. Parada geeft een lange en hoge pass. Szczęch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Borowiec is nu in balbezit. Borowiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Czarków2019 - Green Army 3:2

66e minuut.
Urs passt de bal met de wreef. Daar is Cierpich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cierpich speelt de bal door. Infante is nu in balbezit. Infante draait met de bal, schiet en ... Paal!

72e minuut.
Andreescu geeft een lange en hoge pass. Buzinauskas speelt de bal door. Borowiec kopt de bal weg. Ráth heeft problemen om de bal te vangen. Ráth haalt uit met een fantastische trap. Szczęch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Inworp. Meriač komt het veld opgelopen. Vona komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Infante rent richting de bal. Thiaguinho verovert de bal door een tackle van achteren. Andreescu verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Andreescu de bal. Andreescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Baszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Ráth is nu in balbezit. Peţeanu begaat een overtreding. Peţeanu krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Szczęch trapt de bal weg van het doel. Urs controleert de bal met de borst. Urs geeft een lange en hoge pass. Cierpich is nu in balbezit. Cierpich schiet op doel. Buzinauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Urs speelt de bal door. Andreescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreescu passt de bal met de wreef. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Fernández Botello kopt de bal weg. Məhərrəmov is nu in balbezit. Məhərrəmov passt de bal zonder na te denken. Cierpich bereikt de bal nog maar net als eerste. Cierpich schiet op doel. De bal raakt de paal. Buzinauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buzinauskas probeert naar een medespeler te passen. Canzanella kopt de bal weg. Inworp. Urs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Məhərrəmov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Czarków2019 45%, Green Army 55%.
FC Czarków2019 - Green Army 3:2