Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Army North Sandwich
main Tactiek nowość
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
6 Doelpogingen 40
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 54.2
good Schieten formidable
adequate Passen good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Arolat onderschept slim de pass. Arolat speelt de bal door. Amsjö is nu in balbezit. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Məhərrəmov is nu in balbezit. Kilar onderschept slim de pass. Arolat speelt de bal door. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon haalt uit met een fantastische trap. Szczęch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö schiet op doel. Szczęch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - North Sandwich 0:1

8e minuut.
Sassanguie geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zuidema met de inworp. Pellizzon geeft de bal voor. Szczęch probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Arolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Arolat passt de bal in één keer door. Zuidema probeert naar een medespeler te passen. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szczęch met een harde bal richting middenveld. Kilar probeert naar een medespeler te passen. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Sassanguie trapt de bal weg. Arolat kopt de bal weg. Peţeanu heeft problemen om de bal te vangen. Amsjö rent richting de bal. Amsjö schiet op doel. Szczęch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - North Sandwich 0:2

18e minuut.
Kilar met een sublieme pass. Pellizzon rent richting de bal. Sassanguie rent richting de bal. Pellizzon verovert de bal door een tackle van achteren. Pellizzon schiet op doel. Szczęch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amsjö rent richting de bal. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - North Sandwich 0:3

20e minuut.
Urs speelt de bal door. Baljak geeft een lange en hoge pass. Kilar kopt de bal weg. Klungelig pakt Amsjö de bal. Amsjö geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kilar geeft de bal voor. Zuidema rent richting de bal. Zuidema passt de bal zonder na te denken. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon draait met de bal, schiet en ... Szczęch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Baljak heeft problemen om de bal te vangen. Pellizzon geeft een hoge lob. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - North Sandwich 0:4

25e minuut.
Cierpich kopt de bal weg. Andreescu is nu in balbezit. Andreescu met een sublieme pass. Infante rent richting de bal. Infante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Amsjö probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kilar rent richting de bal. Kilar geeft de bal voor. Pellizzon is nu in balbezit. Pellizzon haalt uit met een fantastische trap. Szczęch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - North Sandwich 0:5

41e minuut.
Cierpich is nu in balbezit. Čunčić is nu in balbezit. Cierpich verovert de bal door een tackle van achteren. Cierpich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - North Sandwich 1:5

42e minuut.
Tochtermann met een sublieme pass. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon passt de bal met de wreef. Amsjö rent richting de bal. Amsjö haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kilar is nu in balbezit. Fierbânţeanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kilar raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kilar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Szczęch speelt de bal door. Arolat speelt de bal door. Amsjö rent richting de bal. Amsjö haalt uit met een fantastische trap. Szczęch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sassanguie rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Army 77%, North Sandwich 23%.
Green Army - North Sandwich 1:5

52e minuut.
Arolat onderschept slim de pass. Arolat passt de bal met de wreef. Sassanguie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon verovert de bal door een tackle van achteren. Pellizzon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Pellizzon rent richting de bal. Pellizzon geeft de bal voor. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Məhərrəmov met een sublieme pass. Andreescu rent richting de bal. Andreescu passt de bal met de wreef. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante schiet op doel. Aytemiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Sassanguie rent richting de bal. Pellizzon verovert de bal door een tackle van achteren. Pellizzon passt de bal in één keer door. Amsjö rent richting de bal. Amsjö draait met de bal, schiet en ... Szczęch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pellizzon rent richting de bal. Baljak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pellizzon raakt geblesseerd tijdens het duel. Arolat neemt de penalty, wat een uithaal! Szczęch bokst de bal weg.

64e minuut.
Kilar probeert naar een medespeler te passen. Nikisz rent richting de bal. Amsjö onderschept slim de pass. Amsjö haalt uit met een fantastische trap. Szczęch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - North Sandwich 1:6

70e minuut.
Mạnh Hùng geeft een hoge lob. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö passt de bal met de wreef. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon schiet op doel. Szczęch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Zuidema passt de bal zonder na te denken. Kilar rent richting de bal. Kilar speelt de bal door. Amsjö rent richting de bal. Amsjö schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Arolat maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Peţeanu kopt de bal weg. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar geeft een lange en hoge pass. Daar is Sassanguie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Kilar is nu in balbezit. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arolat de bal onder controle te krijgen. Pellizzon maakt een snoekduik en kopt de bal. Szczęch bokst de bal weg.

84e minuut.
Mạnh Hùng geeft een hoge lob. Amsjö probeert de bal aan de voet te houden. Kilar rent richting de bal. Kilar geeft de bal voor. Zuidema springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Arolat passt de bal zonder na te denken. Zuidema rent richting de bal. Zuidema geeft de bal voor. Amsjö rent richting de bal. Amsjö draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - North Sandwich 1:7

86e minuut.
Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs passt de bal zonder na te denken. Peţeanu heeft problemen om de bal te vangen. Pellizzon is nu in balbezit. Pellizzon haalt uit met een fantastische trap. Szczęch bokst de bal weg. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - North Sandwich 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Army 70%, North Sandwich 30%.
Green Army - North Sandwich 1:8