Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VN Niebocko FC Czarków2019
My Tactiek 352
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 45.2
excellent Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Garalà met een harde bal richting middenveld. Novaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Novaković probeert naar een medespeler te passen. Madziar rent richting de bal. Madziar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
de Vylder bereikt de bal nog maar net als eerste. Novaković verovert de bal door een tackle van achteren. Novaković probeert naar een medespeler te passen. Madziar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madziar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Vona probeert naar een medespeler te passen. Martmaa is nu in balbezit. Civardi begaat een overtreding. Civardi krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Novaković verovert de bal door een tackle van achteren. Grecea is nu in balbezit. Grecea passt de bal met de wreef. Madziar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madziar haalt uit met een fantastische trap. Garalà probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Novaković probeert naar een medespeler te passen. Madziar rent richting de bal. de Vylder tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de Vylder krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Harasimowicz geeft een hoge lob. Özdemir rent richting de bal. Butilă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butilă krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Civardi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hradzil. Civardi raakt geblesseerd tijdens het duel. Civardi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Link, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Link draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Civardi de bal onder controle te krijgen. Novaković rent richting de bal. Hradzil begaat een overtreding. Hradzil krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Butilă geeft een lange en hoge pass. Siedłowski kopt de bal weg. Daar is de Vylder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madziar is nu in balbezit. Madziar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - FC Czarków2019 1:0

32e minuut.
Gulgowski rent richting de bal. Özdemir onderschept slim de pass. Özdemir met een sublieme pass. Link bereikt de bal nog maar net als eerste. Link draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Link is nu in balbezit. Solís rent richting de bal. Link onderschept slim de pass. Klungelig pakt Link de bal. Link draait met de bal, schiet en ... Garalà verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Gulgowski rent richting de bal. Siedłowski onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siedłowski met een snelle inworp. Özdemir geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Link probeert naar een medespeler te passen. de Vylder rent richting de bal. de Vylder geeft een hoge lob. Vona rent richting de bal. Vona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VN Niebocko 27%, FC Czarków2019 73%.
VN Niebocko - FC Czarków2019 1:0

65e minuut.
Harasimowicz passt de bal met de wreef. Link rent richting de bal. Butilă rent richting de bal. Link verovert de bal door een tackle van achteren. Link schiet op doel. Garalà kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borowiec komt het veld opgelopen. Rudnik komt het veld opgelopen. Brunat komt het veld opgelopen. Tetwin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harasimowicz is nu in balbezit. Harasimowicz geeft de bal voor. Garalà probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Link rent richting de bal. Link draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - FC Czarków2019 2:0

70e minuut.
Wierzba geeft de bal voor. Rudnik rent richting de bal. Harasimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Harasimowicz passt de bal met de wreef. Solís verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Solís onderschept slim de pass. Solís met een sublieme pass. Grecea bereikt de bal nog maar net als eerste. Novaković onderschept slim de pass. Novaković geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Özdemir rent richting de bal. Özdemir passt de bal met de wreef. Solís heeft problemen om de bal te vangen. Link onderschept slim de pass. Link draait met de bal, schiet en ... Garalà verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Siedłowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Link kopt de bal weg. Butilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Link verovert de bal door een tackle van achteren. Link schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VN Niebocko 42%, FC Czarków2019 58%.
VN Niebocko - FC Czarków2019 2:0