Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Szmulki Zjednoczeni Rychwał
artakuj Tactiek nowość
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.1 gemiddelde waardering 32.2
weak Schieten very good
average Passen weak
weak Verdedigen average


1e minuut.
Petrea probeert naar een medespeler te passen. Juuriksoo rent richting de bal. Juuriksoo passt de bal in één keer door. Aberle kan de bal niet met de borst controleren. Aberle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Malzoni rent richting de bal. Met opzet legt Petelski zijn tegenspeler op de grond. Malzoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matthews zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cachorro González is nu in balbezit. Mayorga begaat een overtreding. Cachorro González is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malzoni komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Gardocki met een sublieme pass. Lurbe kopt de bal weg. Daar is Juuriksoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucena bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucena haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Kosider geeft de bal voor. Lurbe kopt de bal weg. Klungelig pakt Van de Paar de bal. Lucena is nu in balbezit. Lucena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Malzoni kopt de bal weg. Słomianka is nu in balbezit. Słomianka passt de bal met de wreef. Aberle is nu in balbezit. Aberle haalt uit met een fantastische trap. Uciński bokst de bal weg.

14e minuut.
Petrea met een sublieme pass. Daar is Pieczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieczkowski geeft een hoge lob. Malzoni is nu in balbezit. Malzoni geeft een lange en hoge pass. Gardocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petrea rent richting de bal. Petrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - Zjednoczeni Rychwał 1:0

31e minuut.
Petelski met een sublieme pass. Słomianka rent richting de bal. Słomianka met een sublieme pass. Aberle rent richting de bal. Aberle draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

33e minuut.
Słomianka speelt de bal door. Juuriksoo rent richting de bal. Aberle verovert de bal door een tackle van achteren. Aberle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Szmulki - Zjednoczeni Rychwał 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Szmulki 61%, Zjednoczeni Rychwał 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Szmulki - Zjednoczeni Rychwał 1:1

48e minuut.
Matthews geeft een lange en hoge pass. Lurbe is nu in balbezit. Lurbe passt de bal met de wreef. Aberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Aberle draait met de bal, schiet en ... Uciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Gardocki trapt de bal weg van het doel. Słomianka kopt de bal weg. Matthews heeft problemen om de bal te vangen. Lucena rent richting de bal. Lucena schiet op doel. Uciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Petelski rent richting de bal. Petelski geeft de bal voor. Daar is Kosider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucena bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Słomianka heeft problemen om de bal te vangen. Słomianka geeft de bal voor. Aberle rent richting de bal. Aberle haalt uit met een fantastische trap. Uciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - Zjednoczeni Rychwał 1:2

84e minuut.
Tang is nu in balbezit. Tang geeft een lange en hoge pass. Petrea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pieczkowski rent richting de bal. Pieczkowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Szmulki 43%, Zjednoczeni Rychwał 57%.
FC Szmulki - Zjednoczeni Rychwał 1:2