Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Army VN Niebocko
main Tactiek My
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
44.1 gemiddelde waardering 52.6
good Schieten very good
adequate Passen good
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Cierpich kopt de bal weg. Wierzba met een sublieme pass. Klungelig pakt Link de bal. Özdemir rent richting de bal. Özdemir schiet op doel. Cvijanović bokst de bal weg. Cordbrünning is nu in balbezit. Cordbrünning geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Harasimowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Link bereikt de bal nog maar net als eerste. Link haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Link probeert naar een medespeler te passen. Harasimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordbrünning legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Harasimowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Madziar neemt zijn aanloop. Cvijanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Cvijanović speelt de bal door. Civardi kopt de bal weg. Klungelig pakt Harasimowicz de bal. Harasimowicz geeft een lange en hoge pass. Madziar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Novaković onderschept slim de pass. Novaković geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urs met de inworp. Məhərrəmov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Məhərrəmov onderschept slim de pass. Məhərrəmov probeert naar een medespeler te passen. Cierpich is nu in balbezit. Cierpich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Harasimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasimowicz onderschept slim de pass. Harasimowicz geeft een lange en hoge pass. Link krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

42e minuut.
Fierbânţeanu met een sublieme pass. Baljak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Madziar rent richting de bal. Madziar haalt uit met een fantastische trap. Sassanguie probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Madziar speelt de bal door. Harasimowicz is nu in balbezit. Harasimowicz passt de bal zonder na te denken. Link bereikt de bal nog maar net als eerste. Link haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - VN Niebocko 0:1

43e minuut.
Infante met een sublieme pass. Cierpich rent richting de bal. Cierpich speelt de bal door. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Green Army - VN Niebocko 1:1

45e minuut.
Məhərrəmov probeert naar een medespeler te passen. Andreescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siedłowski. Siedłowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Army 50%, VN Niebocko 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Green Army - VN Niebocko 1:1

51e minuut.
Siedłowski speelt de bal door. Peţeanu rent richting de bal. Madziar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Madziar krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Wierzba onderschept slim de pass. Wierzba geeft de bal voor. Sassanguie is nu in balbezit. Link onderschept slim de pass. Link draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - VN Niebocko 1:2

63e minuut.
Tetwin kan de bal niet met de borst controleren. Urs onderschept slim de pass. Urs met een sublieme pass. Cierpich is nu in balbezit. Cierpich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Hồng Đức trapt de bal weg van het doel. Özdemir kopt de bal weg. Klungelig pakt Link de bal. Link haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - VN Niebocko 1:3

68e minuut.
Harasimowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Link rent richting de bal. Peţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Madziar is nu in balbezit. Madziar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Andreescu probeert naar een medespeler te passen. Civardi is nu in balbezit. Məhərrəmov verovert de bal door een tackle van achteren. Məhərrəmov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - VN Niebocko 2:3

81e minuut.
Novaković rent richting de bal. Novaković passt de bal zonder na te denken. Özdemir met een sublieme pass. Klungelig pakt Madziar de bal. Madziar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Baljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvijanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Link bereikt de bal nog maar net als eerste. Link draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Cordbrünning geeft een hoge lob. Məhərrəmov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wierzba de bal onder controle te krijgen. Cierpich rent richting de bal. Cierpich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Buitenspel voor Infante. Goede buitenspelval van de verdediging. Novaković maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Baljak probeert de bal met de borst te controleren. Link bereikt de bal nog maar net als eerste. Link schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Novaković maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Peţeanu kopt de bal weg. Harasimowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Madziar de bal. Madziar schiet op doel. Cvijanović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - VN Niebocko 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Army 68%, VN Niebocko 32%.
Green Army - VN Niebocko 2:4