Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
North Sandwich FC Czarków2019
nowość Tactiek 352
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.1 gemiddelde waardering 43.6
excellent Schieten good
good Passen adequate
excellent Verdedigen very good


11e minuut.
Gulgowski passt de bal zonder na te denken. Fernández Botello bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Botello passt de bal zonder na te denken. Daar is Pellizzon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pellizzon schiet op doel. Garalà kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Baszkiewicz passt de bal in één keer door. Tochtermann rent richting de bal. Borowiec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Borowiec krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Arolat is nu in balbezit. Arolat geeft een lange en hoge pass. Daar is Rudnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amsjö rent richting de bal. Amsjö haalt uit met een fantastische trap. Garalà kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Arolat is nu in balbezit. Arolat speelt de bal door. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - FC Czarków2019 1:0

28e minuut.
Zuidema kopt de bal weg. Pellizzon probeert de bal aan de voet te houden. Thiaguinho verovert de bal door een tackle van achteren. Amsjö rent richting de bal. Amsjö schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Borowiec rent richting de bal. Mạnh Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Hùng passt de bal zonder na te denken. Borowiec rent richting de bal. Borowiec geeft een hoge lob. Aytemiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Aytemiz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Arolat kopt de bal weg. Pellizzon probeert de bal aan de voet te houden. Pellizzon draait met de bal, schiet en ... Rudnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Parada probeert naar een medespeler te passen. Vona rent richting de bal. Arolat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Arolat moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Arolat schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Vona is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fernández Botello zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Borowiec maakt een snoekduik en kopt de bal. Aytemiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Sandwich 49%, FC Czarków2019 51%.
North Sandwich - FC Czarków2019 1:0

47e minuut.
Gulgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar verovert de bal door een tackle van achteren. Kilar speelt de bal door. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Hradzil met een sublieme pass. Parada heeft problemen om de bal te vangen. Parada probeert naar een medespeler te passen. Borowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowiec haalt uit met een fantastische trap. Aytemiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Baszkiewicz met de inworp. Gulgowski is nu in balbezit. Gulgowski probeert naar een medespeler te passen. Vona bereikt de bal nog maar net als eerste. Vona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Hradzil is nu in balbezit. Hradzil passt de bal met de wreef. Ağayarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Vona verovert de bal door een tackle van achteren. Vona schiet op doel. Aytemiz bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baszkiewicz neemt de hoekschop. Vona bereikt de bal nog maar net als eerste. Vona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zuidema bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuidema passt de bal zonder na te denken. Kilar speelt de bal door. Amsjö rent richting de bal. Amsjö draait met de bal, schiet en ... Garalà kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teklic komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Rudnik is nu in balbezit. Amsjö verovert de bal door een tackle van achteren. Pellizzon is nu in balbezit. Pellizzon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - FC Czarków2019 2:0

66e minuut.
Zambak komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buzinauskas komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Teklic onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čunčić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zuidema rent richting de bal. Zuidema geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Zambak verovert de bal door een tackle van achteren. Zambak probeert naar een medespeler te passen. Zuidema probeert naar een medespeler te passen. Pellizzon is nu in balbezit. Pellizzon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kilar is nu in balbezit. Zambak onderschept slim de pass. Hradzil speelt de bal door. Borowiec rent richting de bal. Borowiec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Sandwich 49%, FC Czarków2019 51%.
North Sandwich - FC Czarków2019 2:0