Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Czarków2019 North Sandwich
352 Tactiek nowość
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 55.5
good Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen excellent


7e minuut.
Zuidema probeert naar een medespeler te passen. Kilar rent richting de bal. Kilar passt de bal zonder na te denken. Pellizzon rent richting de bal. Pellizzon draait met de bal, schiet en ... Garalà bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Czarków2019 - North Sandwich 0:1

18e minuut.
Arolat met een sublieme pass. Amsjö rent richting de bal. Butilă begaat een overtreding. Amsjö raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Amsjö kan niet meer verder spelen. Poper komt het veld opgelopen. Huanca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pellizzon krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Czarków2019 - North Sandwich 0:2

25e minuut.
Arroyo Peña raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. de Vylder komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Kilar rent richting de bal. Kilar passt de bal met de wreef. Poper is nu in balbezit. Poper haalt uit met een fantastische trap. Garalà maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

38e minuut.
Pellizzon haalt uit met een fantastische trap. Solís speelt de bal door. Inworp. Zuidema met de inworp. Pellizzon geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Czarków2019 62%, North Sandwich 38%.
FC Czarków2019 - North Sandwich 0:2

58e minuut.
Inworp. Borowiec komt het veld opgelopen. Rudnik komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Hradzil onderschept slim de pass. Hradzil passt de bal in één keer door. de Vylder bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar is nu in balbezit. Kilar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pellizzon passt de bal in één keer door. Poper bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Poper verovert de bal door een tackle van achteren. Poper haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Ağayarzadə zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kilar rent richting de bal. de Vylder schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kilar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Huanca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Klungelig pakt Poper de bal. Poper speelt de bal door. Pellizzon rent richting de bal. Pellizzon schiet op doel. Garalà maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ağayarzadə speelt de bal door. Pellizzon is nu in balbezit. Pellizzon passt de bal zonder na te denken. Poper rent richting de bal. Poper draait met de bal, schiet en ... Garalà probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Giemsa rent richting de bal. Giemsa geeft de bal voor. Rudnik is nu in balbezit. Rudnik geeft een hoge lob. Pellizzon kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Kilar met een sublieme pass. Poper is nu in balbezit. Poper passt de bal in één keer door. Pellizzon is nu in balbezit. Pellizzon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Czarków2019 74%, North Sandwich 26%.
FC Czarków2019 - North Sandwich 0:2