Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Szmulki FC Łukowice B.
artakuj Tactiek super
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
27.7 gemiddelde waardering 35.7
average Schieten good
average Passen adequate
weak Verdedigen good


6e minuut.
Bożałek rent richting de bal. Matthews onderschept slim de pass. Pieczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Pieczkowski geeft een hoge lob. Cachorro González springt en kopt de bal. Cazelato bokst de bal weg. Cachorro González is nu in balbezit. Cachorro González haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - FC Łukowice B. 1:0

9e minuut.
Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea met een sublieme pass. Preich heeft problemen om de bal te vangen. Cachorro González bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachorro González draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea haalt uit met een fantastische trap. Cazelato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bożałek met een snelle inworp. Van Loon rent richting de bal. Van Loon geeft een lange en hoge pass. Stegienka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegienka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Van Loon heeft problemen om de bal te vangen. Matthews verovert de bal door een tackle van achteren. Van Loon rent richting de bal. Van Loon draait met de bal, schiet en ... Uciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Szmulki - FC Łukowice B. 1:1

25e minuut.
Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipov rent richting de bal. Filipov speelt de bal door. Van Loon is nu in balbezit. Van Loon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kosider bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożałek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kosider is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kosider zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cachorro González is nu in balbezit. Cachorro González schiet op doel. Cazelato bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - FC Łukowice B. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Szmulki 54%, FC Łukowice B. 46%.
FC Szmulki - FC Łukowice B. 2:1

49e minuut.
Inworp. Torradinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juuriksoo probeert de bal met de borst te controleren. Stegienka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegienka draait met de bal, schiet en ... Uciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Derwan heeft problemen om de bal te vangen. Derwan geeft een lange en hoge pass. Preich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petrea rent richting de bal. Petrea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Petrea rent richting de bal. Cachorro González is nu in balbezit. Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachorro González bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachorro González draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Preich bereikt de bal nog maar net als eerste. Preich geeft een lange en hoge pass. Stegienka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegienka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Szmulki - FC Łukowice B. 2:2

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bruycker komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Derwan kopt de bal weg. Daar is Juuriksoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruycker is nu in balbezit. Bruycker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - FC Łukowice B. 2:3

70e minuut.
Gori komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Gori kopt de bal weg. Klungelig pakt Juuriksoo de bal. Bruycker rent richting de bal. Bruycker schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Bożałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gori rent richting de bal. Met opzet legt Matthews zijn tegenspeler op de grond. Matthews krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Mojżysz rent richting de bal. Mojżysz geeft de bal voor. Bruycker is nu in balbezit. Bruycker haalt uit met een fantastische trap. Uciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - FC Łukowice B. 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Szmulki 52%, FC Łukowice B. 48%.
FC Szmulki - FC Łukowice B. 2:4