Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zjednoczeni Rychwał North Sandwich
nowość Tactiek nowość
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.4 gemiddelde waardering 48.9
solid Schieten excellent
average Passen good
average Verdedigen very good


2e minuut.
Zuidema zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pellizzon is nu in balbezit. Szczutowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pellizzon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arolat legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kałkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
Lurbe rent richting de bal. Huanca onderschept slim de pass. Arolat probeert naar een medespeler te passen. Pellizzon is nu in balbezit. Pellizzon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petelski met de inworp. Fenyő speelt de bal door. Lucena is nu in balbezit. Lucena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Zuidema rent richting de bal. Zuidema geeft een hoge lob. Słomianka probeert de bal aan de voet te houden. Pellizzon is nu in balbezit. Pellizzon geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Kilar geeft een hoge lob. Petelski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zuidema rent richting de bal. Pellizzon is nu in balbezit. Pellizzon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kałkus met een harde bal richting middenveld. Arolat is nu in balbezit. Petelski begaat een overtreding. Petelski krijgt een gele kaart. Arolat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huanca met een snel genomen vrije trap. Tang rent richting de bal. Pellizzon onderschept slim de pass. Pellizzon haalt uit met een fantastische trap. Kałkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pellizzon rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Arolat rent richting de bal. Arolat geeft een lange en hoge pass. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö rent richting de bal. Amsjö draait met de bal, schiet en ... Kałkus bokst de bal weg. Klungelig pakt Pellizzon de bal. Pellizzon haalt uit met een fantastische trap. Kałkus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Rychwał - North Sandwich 0:1

24e minuut.
Zuidema met een snelle inworp. Arolat probeert naar een medespeler te passen. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Rychwał - North Sandwich 0:2

31e minuut.
Mayorga rent richting de bal. Amsjö verovert de bal door een tackle van achteren. Pellizzon is nu in balbezit. Amsjö rent richting de bal. Amsjö draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Čunčić onderschept slim de pass. Čunčić geeft een hoge lob. Tang is nu in balbezit. Amsjö verovert de bal door een tackle van achteren. Amsjö schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kałkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Kilar geeft de bal voor. Klungelig pakt Tang de bal. Amsjö rent richting de bal. Amsjö haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Rychwał - North Sandwich 0:3

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petelski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fenyő is nu in balbezit. Fenyő speelt de bal door. Lucena is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Arolat speelt de bal door. Amsjö rent richting de bal. Amsjö geeft een lange en hoge pass. Pellizzon maakt een snoekduik en kopt de bal. Kałkus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Szczutowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon draait met de bal, schiet en ... Kałkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Arolat speelt de bal door. Pellizzon rent richting de bal. Mayorga rent richting de bal. Pellizzon onderschept slim de pass. Pellizzon schiet op doel. Kałkus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zjednoczeni Rychwał 71%, North Sandwich 29%.
Zjednoczeni Rychwał - North Sandwich 0:3

47e minuut.
Tang maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Arolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Arolat geeft een hoge lob. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon haalt uit met een fantastische trap. Kałkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Rychwał - North Sandwich 0:4

48e minuut.
Pellizzon rent richting de bal. Mayorga is nu in balbezit. Pellizzon onderschept slim de pass. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Arolat speelt de bal door. Amsjö rent richting de bal. Kilar rent richting de bal. Kilar draait met de bal, schiet en ... Kałkus probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Rychwał - North Sandwich 0:5

55e minuut.
Mayorga geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zuidema zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pellizzon geeft een hoge lob. Turmiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Rychwał - North Sandwich 0:6

61e minuut.
Kilar passt de bal zonder na te denken. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö probeert naar een medespeler te passen. Pellizzon is nu in balbezit. Pellizzon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Amsjö rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Turmiński ... Strafschop! Amsjö is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arolat legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kałkus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Rychwał - North Sandwich 0:7

66e minuut.
Kilar speelt de bal door. Amsjö is nu in balbezit. Tang is nu in balbezit. Amsjö onderschept slim de pass. Amsjö haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Rychwał - North Sandwich 0:8

72e minuut.
Lurbe kopt de bal weg. Kilar kan de bal niet met de borst controleren. Kilar geeft een hoge lob. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö geeft een hoge lob. Kałkus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Kilar is nu in balbezit. Kilar geeft de bal voor. Zuidema rent richting de bal. Zuidema geeft een hoge lob. Amsjö rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kilar zal de hoekschop nemen. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Rychwał - North Sandwich 0:9

76e minuut.
Fenyő geeft een lange en hoge pass. Ağayarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağayarzadə geeft de bal voor. Pellizzon rent richting de bal. Pellizzon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Huanca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar geeft een hoge lob. Zuidema rent richting de bal. Zuidema haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kilar kopt de bal weg. Klungelig pakt Amsjö de bal. Turmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö verovert de bal door een tackle van achteren. Amsjö draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö schiet op doel. Kałkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Klungelig pakt Szczutowski de bal. Zuidema is nu in balbezit. Zuidema geeft een hoge lob. Daar is Pellizzon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pellizzon geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Rychwał - North Sandwich 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zjednoczeni Rychwał 87%, North Sandwich 13%.
Zjednoczeni Rychwał - North Sandwich 0:10