Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
North Sandwich Zjednoczeni Rychwał
nowość Tactiek nowość
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 36.9
excellent Schieten solid
good Passen average
very good Verdedigen average


4e minuut.
Inworp. Słomianka met een snelle inworp. Fenyő met een sublieme pass. Aberle rent richting de bal. Aberle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Arolat geeft de bal voor. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Turmiński is nu in balbezit. Amsjö verovert de bal door een tackle van achteren. Amsjö geeft de bal voor. Kałkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huanca met de inworp. Kilar geeft de bal voor. Kałkus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Pellizzon maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - Zjednoczeni Rychwał 1:0

10e minuut.
Kilar is nu in balbezit. Kilar geeft een hoge lob. Boc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boc draait met de bal, schiet en ... Amsjö krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Giemsa is nu in balbezit. Giemsa geeft een hoge lob. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö draait met de bal, schiet en ... Kałkus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Čunčić kopt de bal weg. Daar is Petelski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilar is nu in balbezit. Kilar geeft een lange en hoge pass. Pellizzon maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Arolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Arolat passt de bal met de wreef. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - Zjednoczeni Rychwał 2:0

36e minuut.
Fenyő passt de bal zonder na te denken. Kilar rent richting de bal. Petelski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Petelski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Aytemiz met een sublieme pass. Arolat rent richting de bal. Arolat passt de bal in één keer door. Kilar met een sublieme pass. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kilar zal de hoekschop nemen. Amsjö kopt de bal weg. Pellizzon is nu in balbezit. Pellizzon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - Zjednoczeni Rychwał 3:0

45e minuut.
Mayorga heeft problemen om de bal te vangen. Tang bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon onderschept slim de pass. Pellizzon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - Zjednoczeni Rychwał 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Sandwich 30%, Zjednoczeni Rychwał 70%.
North Sandwich - Zjednoczeni Rychwał 4:0

54e minuut.
Arolat met een sublieme pass. Boc rent richting de bal. Boc probeert naar een medespeler te passen. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö haalt uit met een fantastische trap. Kałkus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - Zjednoczeni Rychwał 5:0

59e minuut.
Tang geeft een lange en hoge pass. Inworp. Boc met een snelle inworp. Arolat kan de bal niet met de borst controleren. Arolat geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Boc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boc probeert naar een medespeler te passen. Tang bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon onderschept slim de pass. Pellizzon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Čunčić is nu in balbezit. Boc geeft een hoge lob. Turmiński heeft problemen om de bal te vangen. Amsjö rent richting de bal. Amsjö schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Arolat probeert naar een medespeler te passen. Kilar rent richting de bal. Kilar geeft een hoge lob. Pellizzon is nu in balbezit. Pellizzon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Giemsa probeert naar een medespeler te passen. Boc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boc passt de bal met de wreef. Pellizzon rent richting de bal. Pellizzon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pellizzon is nu in balbezit. Pellizzon geeft een hoge lob. Klungelig pakt Turmiński de bal. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kilar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Słomianka de bal. Arolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon is nu in balbezit. Pellizzon draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - Zjednoczeni Rychwał 6:0

80e minuut.
Kilar onderschept slim de pass. Amsjö is nu in balbezit. Lurbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö verovert de bal door een tackle van achteren. Amsjö draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Pellizzon de bal. Pellizzon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kilar rent richting de bal. Kilar geeft een hoge lob. Pellizzon controleert de bal met de borst. Pellizzon haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Tang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amsjö rent richting de bal. Amsjö haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - Zjednoczeni Rychwał 7:0

89e minuut.
Pellizzon probeert de bal met de borst te controleren. Pellizzon geeft een lange en hoge pass. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Sandwich 22%, Zjednoczeni Rychwał 78%.
North Sandwich - Zjednoczeni Rychwał 7:0