Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Łukowice B. VN Niebocko
super Tactiek My
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 50.6
adequate Schieten very good
solid Passen good
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Filipov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novaković verovert de bal door een tackle van achteren. Novaković speelt de bal door. Link is nu in balbezit. Link haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - VN Niebocko 0:1

13e minuut.
Novaković onderschept slim de pass. Madziar is nu in balbezit. Met opzet legt Kaes zijn tegenspeler op de grond. Kaes krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Filipov speelt de bal door. Nogly bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogly geeft een lange en hoge pass. Van Loon rent richting de bal. Van Loon draait met de bal, schiet en ... Hồng Đức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Cazelato trapt de bal weg. Filipov kopt de bal weg. Klungelig pakt Civardi de bal. Stegienka is nu in balbezit. Stegienka haalt uit met een fantastische trap. Hồng Đức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Özdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdemir speelt de bal door. Link bereikt de bal nog maar net als eerste. Link schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ignjatić de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - VN Niebocko 0:2

36e minuut.
Novaković kopt de bal weg. Madziar rent richting de bal. Madziar geeft een hoge lob. Link bereikt de bal nog maar net als eerste. Link schiet op doel. Cazelato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Rais raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gori komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Łukowice B. 58%, VN Niebocko 42%.
FC Łukowice B. - VN Niebocko 0:2

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Madziar de bal onder controle te krijgen. Novaković kopt de bal weg. Nogly rent richting de bal. Nogly geeft de bal voor. Civardi kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Özdemir rent richting de bal. Özdemir passt de bal in één keer door. Link rent richting de bal. Madziar is nu in balbezit. Madziar schiet op doel. Cazelato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Link bereikt de bal nog maar net als eerste. Link schiet op doel. Cazelato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - VN Niebocko 0:3

52e minuut.
Civardi speelt de bal door. Wardencki heeft problemen om de bal te vangen. Wardencki met een sublieme pass. Link bereikt de bal nog maar net als eerste. Link draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mojżysz onderschept slim de pass. Harasimowicz rent richting de bal. Harasimowicz geeft een hoge lob. Link controleert de bal met de borst. Link draait met de bal, schiet en ... Cazelato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Inworp. Özdemir met een snelle inworp. Novaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdemir rent richting de bal. Özdemir geeft de bal voor. Paal!

58e minuut.
Civardi onderschept slim de pass. Civardi geeft de bal voor. Kaes kopt de bal weg. Stegienka rent richting de bal. Stegienka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Bruycker komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Link rent richting de bal. Link passt de bal in één keer door. Daar is Madziar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madziar schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Madziar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Civardi is nu in balbezit. Civardi probeert naar een medespeler te passen. Link bereikt de bal nog maar net als eerste. Link draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Civardi probeert de bal aan de voet te houden. Madziar rent richting de bal. Madziar passt de bal zonder na te denken. Link bereikt de bal nog maar net als eerste. Link haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ignjatić is nu in balbezit. Link onderschept slim de pass. Link draait met de bal, schiet en ... Cazelato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - VN Niebocko 0:4

73e minuut.
Civardi is nu in balbezit. Civardi geeft een lange en hoge pass. Link is nu in balbezit. Link schiet op doel. Cazelato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - VN Niebocko 0:5

78e minuut.
Siedłowski geeft een hoge lob. Özdemir rent richting de bal. Özdemir geeft een hoge lob. Link springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Özdemir kopt de bal weg. Link bereikt de bal nog maar net als eerste. Link passt de bal zonder na te denken. Madziar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madziar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - VN Niebocko 0:6

90e minuut.
Link controleert de bal met de borst. Ignjatić is nu in balbezit. Link verovert de bal door een tackle van achteren. Link draait met de bal, schiet en ... Cazelato probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Łukowice B. 72%, VN Niebocko 28%.
FC Łukowice B. - VN Niebocko 0:6