Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Szmulki Green Army
artakuj Tactiek main
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 43.7
average Schieten very good
average Passen good
weak Verdedigen good


2e minuut.
Andreescu passt de bal in één keer door. Məhərrəmov geeft een hoge lob. Infante kopt de bal weg. Urs geeft een hoge lob. Cierpich maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Məhərrəmov rent richting de bal. Məhərrəmov passt de bal zonder na te denken. Urs is nu in balbezit. Urs geeft de bal voor. Infante krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cierpich de bal. Cierpich schiet op doel. Uciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - Green Army 0:1

10e minuut.
Infante met een sublieme pass. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Cierpich verovert de bal door een tackle van achteren. Cierpich haalt uit met een fantastische trap. Uciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - Green Army 0:2

14e minuut.
Derwan met een sublieme pass. Pieczkowski is nu in balbezit. Pieczkowski speelt de bal door. Cachorro González rent richting de bal. Cachorro González draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - Green Army 1:2

16e minuut.
Məhərrəmov speelt de bal door. Urs is nu in balbezit. Urs passt de bal zonder na te denken. Infante is nu in balbezit. Infante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Məhərrəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məhərrəmov passt de bal in één keer door. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - Green Army 1:3

21e minuut.
Megali is nu in balbezit. Cierpich onderschept slim de pass. Infante is nu in balbezit. Infante haalt uit met een fantastische trap. Uciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - Green Army 1:4

23e minuut.
Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs passt de bal zonder na te denken. Cierpich probeert naar een medespeler te passen. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Matthews is nu in balbezit. Matthews passt de bal in één keer door. Pieczkowski is nu in balbezit. Pieczkowski geeft een lange en hoge pass. Cachorro González springt en kopt de bal. Szczęch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Nikisz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sassanguie is nu in balbezit. Sassanguie passt de bal zonder na te denken. Cachorro González rent richting de bal. Cachorro González draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Andreescu geeft een lange en hoge pass. Uciński met een sublieme pass. Məhərrəmov kopt de bal weg. Infante rent richting de bal. Infante schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Nikisz geeft een lange en hoge pass. Urs kopt de bal weg. Megali heeft problemen om de bal te vangen. Infante rent richting de bal. Infante schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - Green Army 1:5

33e minuut.
Urs met de inworp. Məhərrəmov is nu in balbezit. Məhərrəmov geeft een hoge lob. Cierpich rent richting de bal. Cierpich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Torradinho de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Məhərrəmov rent richting de bal. Məhərrəmov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Szmulki 66%, Green Army 34%.
FC Szmulki - Green Army 1:5

47e minuut.
Məhərrəmov is nu in balbezit. Məhərrəmov geeft een lange en hoge pass. Cierpich bereikt de bal nog maar net als eerste. Cierpich heeft problemen om de bal te vangen. Cierpich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Szczęch trapt de bal weg. Urs kopt de bal weg. Cierpich rent richting de bal. Cierpich schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Uciński met een harde bal richting middenveld. Urs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urs probeert naar een medespeler te passen. Cierpich rent richting de bal. Cierpich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Klungelig pakt Məhərrəmov de bal. Məhərrəmov met een sublieme pass. Cierpich rent richting de bal. Cierpich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - Green Army 1:6

61e minuut.
Pieczkowski geeft de bal voor. Szczęch probeert naar een medespeler te passen. Urs met een sublieme pass. Cierpich bereikt de bal nog maar net als eerste. Cierpich haalt uit met een fantastische trap. Uciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Urs geeft een hoge lob. Daar is Infante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cierpich bereikt de bal nog maar net als eerste. Cierpich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Andreescu passt de bal met de wreef. Məhərrəmov rent richting de bal. Məhərrəmov passt de bal in één keer door. Cierpich rent richting de bal. Cierpich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Infante is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Megali met een harde bal richting middenveld. Urs is nu in balbezit. Urs passt de bal zonder na te denken. Cierpich is nu in balbezit. Cierpich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Məhərrəmov speelt de bal door. Urs is nu in balbezit. Urs speelt de bal door. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante schiet op doel. Uciński bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Urs neemt de hoekschop. Infante is nu in balbezit. Cierpich bereikt de bal nog maar net als eerste. Cierpich haalt uit met een fantastische trap. Uciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Nikisz geeft een lange en hoge pass. Urs kan de bal niet met de borst controleren. Urs met een sublieme pass. Cierpich bereikt de bal nog maar net als eerste. Cierpich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - Green Army 1:7

82e minuut.
Urs geeft de bal voor. Cierpich kopt de bal weg. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ... Uciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - Green Army 1:8

90e minuut.
Məhərrəmov is nu in balbezit. Məhərrəmov passt de bal zonder na te denken. Daar is Urs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urs geeft een lange en hoge pass. Infante maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - Green Army 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Szmulki 68%, Green Army 32%.
FC Szmulki - Green Army 1:9