Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Czarków2019 landryneczki_mw
352 Tactiek nn
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 47.3
solid Schieten good
adequate Passen adequate
good Verdedigen solid


2e minuut.
Dyrkacz passt de bal in één keer door. Teklic verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Sidorowski met de inworp. Dyrkacz geeft de bal voor. Garalà probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Abreu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abreu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Czarków2019 - landryneczki_mw 0:1

6e minuut.
Dyrkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu is nu in balbezit. Dyrkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu is nu in balbezit. Dyrkacz is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Güneşdoğan is nu in balbezit. Güneşdoğan passt de bal zonder na te denken. Rodokanakis geeft een lange en hoge pass. Abreu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Dragunek verovert de bal door een tackle van achteren. Dragunek geeft een hoge lob. Dulecha is nu in balbezit. Abreu verovert de bal door een tackle van achteren. Abreu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Teklic speelt de bal door. Gulgowski rent richting de bal. Gulgowski geeft een lange en hoge pass. Borowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowiec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rodokanakis met een snelle inworp. Hradzil rent richting de bal. Hradzil speelt de bal door. Vona bereikt de bal nog maar net als eerste. Vona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Abreu is nu in balbezit. Dulecha speelt de bal door. Daar is Abreu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrkacz rent richting de bal. Dyrkacz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Dyrkacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrkacz rent richting de bal. Dyrkacz schiet op doel. Rudnik probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Gulgowski speelt de bal door. Zambak speelt de bal door. Hradzil speelt de bal door. Vona heeft problemen om de bal te vangen. Vona draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Czarków2019 62%, landryneczki_mw 38%.
FC Czarków2019 - landryneczki_mw 0:1

57e minuut.
Dyrkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikosiak verovert de bal door een tackle van achteren. Mikosiak passt de bal met de wreef. Vona bereikt de bal nog maar net als eerste. Vona haalt uit met een fantastische trap. Stelzer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Klungelig pakt Güneşdoğan de bal. Mikosiak is nu in balbezit. Mikosiak passt de bal in één keer door. Borowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowiec haalt uit met een fantastische trap. Stelzer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Doeltrap. Brunat komt het veld opgelopen. Thiaguinho komt het veld opgelopen. de Vylder komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Rodokanakis speelt de bal door. Abreu is nu in balbezit. Abreu passt de bal met de wreef. Dyrkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrkacz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daar is Paź, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paź speelt de bal door. Borowiec is nu in balbezit. Borowiec schiet op doel. Stelzer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Czarków2019 - landryneczki_mw 1:1

73e minuut.
Dragunek rent richting de bal. Dragunek met een sublieme pass. Daar is Paź, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borowiec rent richting de bal. Borowiec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Dyrkacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abreu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikosiak. Mikosiak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Czarków2019 46%, landryneczki_mw 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Czarków2019 - landryneczki_mw 1:1