Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VN Niebocko Zjednoczeni Rychwał
My Tactiek nowość
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 36.9
good Schieten solid
solid Passen average
good Verdedigen average


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petelski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fenyő is nu in balbezit. Fenyő schiet op doel. Hồng Đức probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - Zjednoczeni Rychwał 0:1

11e minuut.
Lurbe passt de bal in één keer door. Petelski is nu in balbezit. Novaković begaat een overtreding. Novaković krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Özdemir is nu in balbezit. Özdemir geeft de bal voor. Link kopt de bal weg. Madziar is nu in balbezit. Madziar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Fenyő rent richting de bal. Fenyő met een sublieme pass. Lucena rent richting de bal. Lucena haalt uit met een fantastische trap. Hồng Đức werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - Zjednoczeni Rychwał 0:2

22e minuut.
Özdemir kopt de bal weg. Link heeft problemen om de bal te vangen. Petelski rent richting de bal. Link onderschept slim de pass. Link geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Civardi geeft een hoge lob. Madziar probeert de bal met de borst te controleren. Mayorga rent richting de bal. Madziar verovert de bal door een tackle van achteren. Madziar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Civardi geeft een hoge lob. Harasimowicz heeft problemen om de bal te vangen. Harasimowicz passt de bal zonder na te denken. Novaković is nu in balbezit. Novaković geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VN Niebocko 43%, Zjednoczeni Rychwał 57%.
VN Niebocko - Zjednoczeni Rychwał 0:2

65e minuut.
Link is nu in balbezit. Turmiński onderschept slim de pass. Turmiński probeert naar een medespeler te passen. Novaković is nu in balbezit. Novaković geeft een hoge lob. Kałkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Link is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - Zjednoczeni Rychwał 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VN Niebocko 28%, Zjednoczeni Rychwał 72%.
VN Niebocko - Zjednoczeni Rychwał 1:2