Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zjednoczeni Rychwał VN Niebocko
nowość Tactiek My
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 52.3
good Schieten very good
average Passen solid
weak Verdedigen good


4e minuut.
Novaković probeert de bal aan de voet te houden. Petelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Novaković onderschept slim de pass. Özdemir geeft een hoge lob. Madziar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gardocki is nu in balbezit. Novaković onderschept slim de pass. Novaković geeft een hoge lob. Link is nu in balbezit. Link haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Link heeft problemen om de bal te vangen. Mayorga met een sublieme pass. Link heeft problemen om de bal te vangen. Madziar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madziar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Rychwał - VN Niebocko 0:1

38e minuut.
Gardocki passt de bal zonder na te denken. Fenyő heeft problemen om de bal te vangen. Civardi probeert naar een medespeler te passen. Madziar is nu in balbezit. Madziar schiet op doel. Kałkus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Rychwał - VN Niebocko 0:2

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özdemir met een snelle inworp. Novaković rent richting de bal. Novaković geeft een hoge lob. Harasimowicz kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tetwin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harasimowicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tetwin de bal. Tetwin geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zjednoczeni Rychwał 72%, VN Niebocko 28%.
Zjednoczeni Rychwał - VN Niebocko 0:2

54e minuut.
Özdemir rent richting de bal. Özdemir geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Harasimowicz de bal. Harasimowicz geeft een hoge lob. Link springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Rychwał - VN Niebocko 0:3

56e minuut.
Link bereikt de bal nog maar net als eerste. Link passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Madziar de bal. Madziar draait met de bal, schiet en ... Kałkus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Özdemir is nu in balbezit. Özdemir geeft de bal voor. Link is nu in balbezit. Link haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Rychwał - VN Niebocko 0:4

61e minuut.
Fenyő met een sublieme pass. Wierzba probeert de bal aan de voet te houden. Lucena is nu in balbezit. Lucena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Madziar geeft een lange en hoge pass. Link kopt de bal weg. Harasimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasimowicz schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tetwin onderschept slim de pass. Tetwin speelt de bal door. Özdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdemir geeft een hoge lob. Link springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kałkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Link geeft een lange en hoge pass. Madziar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madziar schiet op doel. Civardi kan de bal niet met de borst controleren. Civardi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tang geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siedłowski met de inworp. Özdemir geeft de bal voor. Link maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zjednoczeni Rychwał 77%, VN Niebocko 23%.
Zjednoczeni Rychwał - VN Niebocko 0:4