Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
North Sandwich FC Łukowice B.
nowość Tactiek super
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
36 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 34.8
good Schieten adequate
good Passen solid
very good Verdedigen average


1e minuut.
Pellizzon speelt de bal door. Amsjö rent richting de bal. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Nogly probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bożałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Arolat rent richting de bal. Arolat geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Amsjö raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boc komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Boc draait met de bal, schiet en ... Mojżysz probeert de bal aan de voet te houden. Zuidema speelt de bal door. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - FC Łukowice B. 1:0

18e minuut.
Huanca onderschept slim de pass. Huanca passt de bal in één keer door. Boc rent richting de bal. Boc geeft de bal voor. Pellizzon krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - FC Łukowice B. 2:0

19e minuut.
Mojżysz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zuidema de bal. Zuidema speelt de bal door. Boc is nu in balbezit. Boc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zuidema rent richting de bal. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuidema is nu in balbezit. Arolat is nu in balbezit. Arolat geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Arolat passt de bal in één keer door. Boc is nu in balbezit. Boc passt de bal zonder na te denken. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Arolat met een sublieme pass. Boc is nu in balbezit. Boc probeert naar een medespeler te passen. Pellizzon heeft problemen om de bal te vangen. Pellizzon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - FC Łukowice B. 3:0

32e minuut.
Pellizzon passt de bal zonder na te denken. Giemsa met een sublieme pass. Kilar probeert naar een medespeler te passen. Boc rent richting de bal. Boc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Arolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Arolat passt de bal met de wreef. Zuidema geeft een hoge lob. Boc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - FC Łukowice B. 4:0

41e minuut.
Kivekäs probeert de bal aan de voet te houden. Zuidema rent richting de bal. Zuidema passt de bal in één keer door. Boc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kilar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Boc de bal. Boc passt de bal in één keer door. Pellizzon rent richting de bal. Pellizzon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Sandwich 30%, FC Łukowice B. 70%.
North Sandwich - FC Łukowice B. 4:0

46e minuut.
Kivekäs probeert naar een medespeler te passen. Boc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boc speelt de bal door. Pellizzon rent richting de bal. Pellizzon schiet op doel. Cazelato bokst de bal weg.

50e minuut.
Kilar rent richting de bal. Kilar passt de bal zonder na te denken. Nogly probeert de bal aan de voet te houden. Boc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boc draait met de bal, schiet en ... Cazelato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Zuidema met een sublieme pass. Nogly rent richting de bal. Kilar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kilar krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Pellizzon met een sublieme pass. Klungelig pakt Boc de bal. Ignjatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Boc verovert de bal door een tackle van achteren. Boc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Čunčić geeft een hoge lob. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon speelt de bal door. Boc rent richting de bal. Boc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - FC Łukowice B. 5:0

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bruycker komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Huanca geeft een lange en hoge pass. Van Loon kopt de bal weg. Arolat met een sublieme pass. Daar is Boc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Pellizzon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pellizzon geeft een hoge lob. Mojżysz probeert de bal aan de voet te houden. Zuidema rent richting de bal. Zuidema geeft een hoge lob. Cazelato bokst de bal weg.

81e minuut.
Kilar met een sublieme pass. Klungelig pakt Arolat de bal. Arolat passt de bal met de wreef. Zuidema rent richting de bal. Zuidema haalt uit met een fantastische trap. Cazelato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Zuidema bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuidema met een sublieme pass. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - FC Łukowice B. 6:0

84e minuut.
Boc heeft problemen om de bal te vangen. Boc passt de bal met de wreef. Daar is Pellizzon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boc rent richting de bal. Boc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Bożałek rent richting de bal. Bożałek geeft een lange en hoge pass. Mạnh Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Mạnh Hùng geeft een hoge lob. Bruycker maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aytemiz bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Zuidema speelt de bal door. Van Loon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon onderschept slim de pass. Boc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boc schiet op doel. Cazelato bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - FC Łukowice B. 7:0

90e minuut.
Rais speelt de bal door. Kivekäs is nu in balbezit. Met opzet legt Pellizzon zijn tegenspeler op de grond. Pellizzon krijgt een gele kaart. Kivekäs raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Sandwich 28%, FC Łukowice B. 72%.
North Sandwich - FC Łukowice B. 7:0