Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Łukowice B. North Sandwich
super Tactiek nowość
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 55.8
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Giemsa geeft een lange en hoge pass. Zuidema bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuidema passt de bal met de wreef. Pellizzon is nu in balbezit. Pellizzon haalt uit met een fantastische trap. Cazelato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - North Sandwich 0:1

4e minuut.
Kivekäs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon is nu in balbezit. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - North Sandwich 0:2

9e minuut.
Zuidema kopt de bal weg. Pellizzon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mojżysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Kaes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö probeert naar een medespeler te passen. Pellizzon rent richting de bal. Pellizzon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - North Sandwich 0:3

23e minuut.
Kilar verovert de bal door een tackle van achteren. Kilar geeft een lange en hoge pass. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö geeft een hoge lob. Pellizzon krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cazelato met een harde bal richting middenveld. Arolat kopt de bal weg. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Kaes met een sublieme pass. Daar is Kivekäs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuidema bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuidema haalt uit met een fantastische trap. Cazelato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - North Sandwich 0:4

32e minuut.
Pellizzon draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Rais de bal. Zuidema bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuidema geeft de bal voor. Amsjö maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Preich geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kilar neemt de hoekschop. Pellizzon rent richting de bal. Pellizzon schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - North Sandwich 0:5

34e minuut.
Kaes rent richting de bal. Amsjö verovert de bal door een tackle van achteren. Amsjö speelt de bal door. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Amsjö probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cazelato speelt de bal door. Klungelig pakt Van Loon de bal. Ağayarzadə geeft een lange en hoge pass. Amsjö maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Arolat met een sublieme pass. Zuidema rent richting de bal. Zuidema passt de bal met de wreef. Pellizzon rent richting de bal. Pellizzon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bożałek heeft problemen om de bal te vangen. Arolat met een sublieme pass. Amsjö rent richting de bal. Amsjö schiet op doel. Cazelato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - North Sandwich 0:6

43e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cazelato niet meer kan verder spelen. Czubak komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Arolat probeert naar een medespeler te passen. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar met een sublieme pass. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - North Sandwich 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Łukowice B. 76%, North Sandwich 24%.
FC Łukowice B. - North Sandwich 0:7

47e minuut.
Pellizzon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van Loon rent richting de bal. Huanca verovert de bal door een tackle van achteren. Huanca geeft de bal voor. Amsjö krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Amsjö met een sublieme pass. Kaes speelt de bal door. Giemsa rent richting de bal. Arolat rent richting de bal. Arolat geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - North Sandwich 0:8

55e minuut.
Arolat is nu in balbezit. Arolat passt de bal met de wreef. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Zuidema geeft de bal voor. Kilar is nu in balbezit. Amsjö rent richting de bal. Amsjö haalt uit met een fantastische trap. Czubak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - North Sandwich 0:9

65e minuut.
Bruycker komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Bożałek is nu in balbezit. Kilar onderschept slim de pass. Kilar probeert naar een medespeler te passen. Amsjö rent richting de bal. Amsjö draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Czubak trapt de bal weg van het doel. Arolat kopt de bal weg. Klungelig pakt Nogly de bal. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Gori komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Preich kopt de bal weg. Klungelig pakt Bożałek de bal. Kilar speelt de bal door. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - North Sandwich 0:10

73e minuut.
Kaes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon verovert de bal door een tackle van achteren. Pellizzon passt de bal zonder na te denken. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - North Sandwich 0:11

74e minuut.
Ağayarzadə kopt de bal weg. Daar is Filipov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilar met een sublieme pass. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Daar is Gori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilar verovert de bal door een tackle van achteren. Kilar passt de bal zonder na te denken. Amsjö rent richting de bal. Amsjö draait met de bal, schiet en ... Czubak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Ağayarzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Ağayarzadə met een sublieme pass. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö geeft een hoge lob. Pellizzon maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Zuidema kopt de bal weg. Pellizzon is nu in balbezit. Pellizzon passt de bal in één keer door. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - North Sandwich 0:12

82e minuut.
Kilar heeft problemen om de bal te vangen. Kilar geeft een hoge lob. Pellizzon rent richting de bal. Pellizzon schiet op doel. Czubak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - North Sandwich 0:13

85e minuut.
Kilar speelt de bal door. Preich rent richting de bal. Amsjö onderschept slim de pass. Amsjö draait met de bal, schiet en ... Mojżysz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kivekäs met de inworp. Rais is nu in balbezit. Zuidema begaat een overtreding. Zuidema krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Aytemiz probeert naar een medespeler te passen. Arolat kopt de bal weg. Kilar speelt de bal door. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bruycker heeft problemen om de bal te vangen. Zuidema is nu in balbezit. Zuidema passt de bal zonder na te denken. Pellizzon is nu in balbezit. Pellizzon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Łukowice B. 84%, North Sandwich 16%.
FC Łukowice B. - North Sandwich 0:13