Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Czarków2019 FC Szmulki
352 Tactiek artakuj
64% Balbezit 36%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 27.5
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen matig
matig Verdedigen zwak


4e minuut.
Hradzil verovert de bal door een tackle van achteren. Hradzil passt de bal met de wreef. Ráth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráth draait met de bal, schiet en ... Uciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Czarków2019 - FC Szmulki 1:0

11e minuut.
Baszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Baszkiewicz passt de bal met de wreef. Gulgowski probeert naar een medespeler te passen. Ráth rent richting de bal. Ráth schiet op doel. Uciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Czarków2019 - FC Szmulki 2:0

14e minuut.
Canzanella met een sublieme pass. Parada is nu in balbezit. Parada passt de bal in één keer door. Ráth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráth haalt uit met een fantastische trap. Uciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Petrea de bal onder controle te krijgen. Garalà met een sublieme pass. Rudnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ráth is nu in balbezit. Ráth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Qamar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Juuriksoo de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Parada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ráth kopt de bal weg. Uciński bokst de bal weg.

31e minuut.
Glibo is nu in balbezit. Baszkiewicz onderschept slim de pass. Baszkiewicz speelt de bal door. Qamar rent richting de bal. Qamar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ráth bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kosider. Ráth is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fernández Botello zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ráth maakt een snoekduik en kopt de bal. Uciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Cachorro González rent richting de bal. Thiaguinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cachorro González raakt geblesseerd tijdens het duel. Van de Paar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Rudnik de bal. Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thiaguinho geeft een lange en hoge pass. Juuriksoo heeft problemen om de bal te vangen. Ráth is nu in balbezit. Ráth schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Qamar rent richting de bal. Qamar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Czarków2019 - FC Szmulki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Czarków2019 34%, FC Szmulki 66%.
FC Czarków2019 - FC Szmulki 3:0

48e minuut.
Ráth geeft een hoge lob. Qamar rent richting de bal. Qamar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Van de Paar de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Czarków2019 - FC Szmulki 4:0

54e minuut.
Gulgowski met een snelle inworp. Parada rent richting de bal. Parada passt de bal met de wreef. Qamar rent richting de bal. Qamar schiet op doel. Uciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Qamar is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baszkiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paal! Uciński bokst de bal weg. Ráth is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Czarków2019 - FC Szmulki 5:0

61e minuut.
Pieczkowski met een sublieme pass. Petrea rent richting de bal. Canzanella begaat een overtreding. Canzanella krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Baszkiewicz onderschept slim de pass. Hradzil is nu in balbezit. Hradzil speelt de bal door. Qamar is nu in balbezit. Qamar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Fernández Botello kopt de bal weg. Baszkiewicz met een sublieme pass. Ráth heeft problemen om de bal te vangen. Ráth schiet op doel. Uciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Czarków2019 - FC Szmulki 6:0

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teklic komt het veld opgelopen. Zambak komt het veld opgelopen.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buzinauskas komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Van de Paar geeft een lange en hoge pass. Parada kopt de bal weg. Ráth heeft problemen om de bal te vangen. Ráth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Czarków2019 - FC Szmulki 7:0

83e minuut.
Zambak speelt de bal door. Parada rent richting de bal. Parada speelt de bal door. Ráth is nu in balbezit. Ráth schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Parada rent richting de bal. Parada geeft een lange en hoge pass. Qamar is nu in balbezit. Qamar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Czarków2019 - FC Szmulki 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Czarków2019 23%, FC Szmulki 77%.
FC Czarków2019 - FC Szmulki 8:0