Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zjednoczeni Rychwał Green Army
nowość Tactiek main
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 44
solide Schieten solide
matig Passen redelijk
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Məhərrəmov passt de bal zonder na te denken. Cierpich bereikt de bal nog maar net als eerste. Tang rent richting de bal. Infante onderschept slim de pass. Infante haalt uit met een fantastische trap. Kałkus bokst de bal weg. Klungelig pakt Turmiński de bal. Infante rent richting de bal. Infante haalt uit met een fantastische trap. Kałkus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Rychwał - Green Army 0:1

14e minuut.
Lurbe rent richting de bal. Lurbe passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Peţeanu de bal. Lucena rent richting de bal. Lucena schiet op doel. Szczęch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zjednoczeni Rychwał - Green Army 1:1

28e minuut.
Andreescu is nu in balbezit. Andreescu geeft een hoge lob. Urs speelt de bal door. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Andreescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Infante de bal. Infante speelt de bal door. Cierpich bereikt de bal nog maar net als eerste. Cierpich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Turmiński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urs met de inworp. Klungelig pakt Məhərrəmov de bal. Məhərrəmov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Andreescu geeft de bal voor. Kałkus speelt de bal door. Məhərrəmov kopt de bal weg. Cierpich is nu in balbezit. Cierpich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nikisz geeft een lange en hoge pass. Lurbe rent richting de bal. Lurbe met een sublieme pass. Aberle is nu in balbezit. Aberle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Andreescu probeert naar een medespeler te passen. Mayorga is nu in balbezit. Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Infante haalt uit met een fantastische trap. Kałkus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Rychwał - Green Army 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zjednoczeni Rychwał 56%, Green Army 44%.
Zjednoczeni Rychwał - Green Army 1:2

55e minuut.
Słomianka passt de bal met de wreef. Lucena is nu in balbezit. Fenyő met een sublieme pass. Aberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Aberle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Kałkus trapt de bal weg. Fenyő kopt de bal weg. Daar is Aberle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucena bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucena haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Nikisz geeft een hoge lob. Andreescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreescu met een sublieme pass. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Fierbânţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Fierbânţeanu geeft een hoge lob. Turmiński rent richting de bal. Cierpich onderschept slim de pass. Cierpich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Klungelig pakt Cierpich de bal. Infante is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tang. Infante raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Məhərrəmov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Petelski rent richting de bal. Urs verovert de bal door een tackle van achteren. Urs met een sublieme pass. Daar is Cierpich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cierpich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zjednoczeni Rychwał 56%, Green Army 44%.
Zjednoczeni Rychwał - Green Army 1:2