Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Army Zjednoczeni Rychwał
main Tactiek nowość
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
28 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 35.6
very good Schieten solid
adequate Passen average
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Cierpich is nu in balbezit. Cierpich passt de bal zonder na te denken. Baljak geeft een hoge lob. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ... Kałkus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Cierpich bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante rent richting de bal. Cierpich bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante is nu in balbezit. Infante schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Məhərrəmov verovert de bal door een tackle van achteren. Lurbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Məhərrəmov begaat een overtreding. Lurbe wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lurbe kan niet meer verder spelen. Gromek komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Sassanguie geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petelski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lucena is nu in balbezit. Lucena haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lucena is nu in balbezit. Lucena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - Zjednoczeni Rychwał 0:1

10e minuut.
Infante rent richting de bal. Cierpich is nu in balbezit. Infante is nu in balbezit. Cierpich is nu in balbezit. Cierpich haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Słomianka met een snelle inworp. Məhərrəmov speelt de bal door. Infante rent richting de bal. Infante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Urs rent richting de bal. Urs geeft een lange en hoge pass. Gardocki controleert de bal met de borst. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Urs is nu in balbezit. Urs passt de bal zonder na te denken. Infante heeft problemen om de bal te vangen. Cierpich is nu in balbezit. Cierpich haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Green Army - Zjednoczeni Rychwał 1:1

22e minuut.
Petelski probeert naar een medespeler te passen. Peţeanu rent richting de bal. Lucena verovert de bal door een tackle van achteren. Lucena haalt uit met een fantastische trap. Szczęch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - Zjednoczeni Rychwał 1:2

26e minuut.
Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gardocki de bal. Infante is nu in balbezit. Infante haalt uit met een fantastische trap. Kałkus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Turmiński rent richting de bal. Cierpich onderschept slim de pass. Cierpich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Peţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Peţeanu geeft de bal voor. Infante kopt de bal weg. Cierpich rent richting de bal. Cierpich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Green Army - Zjednoczeni Rychwał 2:2

32e minuut.
Kałkus trapt de bal weg. Andreescu kopt de bal weg. Fenyő met een sublieme pass. Lucena bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucena draait met de bal, schiet en ... Szczęch bokst de bal weg.

43e minuut.
Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Məhərrəmov onderschept slim de pass. Məhərrəmov met een sublieme pass. Cierpich is nu in balbezit. Cierpich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Army 51%, Zjednoczeni Rychwał 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Green Army - Zjednoczeni Rychwał 2:2

51e minuut.
Klungelig pakt Petelski de bal. Urs rent richting de bal. Urs geeft de bal voor. Infante heeft problemen om de bal te vangen. Infante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - Zjednoczeni Rychwał 3:2

64e minuut.
Turmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Məhərrəmov verovert de bal door een tackle van achteren. Məhərrəmov passt de bal met de wreef. Infante rent richting de bal. Infante draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - Zjednoczeni Rychwał 4:2

66e minuut.
Fenyő passt de bal zonder na te denken. Petelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelski passt de bal zonder na te denken. Lucena bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucena haalt uit met een fantastische trap. Szczęch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szczęch speelt de bal door. Andreescu kopt de bal weg. Infante is nu in balbezit. Infante schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Məhərrəmov verovert de bal door een tackle van achteren. Məhərrəmov passt de bal met de wreef. Infante heeft problemen om de bal te vangen. Cierpich bereikt de bal nog maar net als eerste. Cierpich schiet op doel. Kałkus bokst de bal weg.

89e minuut.
Andreescu geeft een hoge lob. Cierpich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mayorga is nu in balbezit. Cierpich rent richting de bal. Cierpich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Army - Zjednoczeni Rychwał 5:2

90e minuut.
Petelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cierpich onderschept slim de pass. Gromek rent richting de bal. Cierpich verovert de bal door een tackle van achteren. Cierpich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Army 42%, Zjednoczeni Rychwał 58%.
Green Army - Zjednoczeni Rychwał 5:2