Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Łukowice B. FC Czarków2019
super Tactiek 352
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.9 gemiddelde waardering 44.4
adequate Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Bożałek kopt de bal weg. Parada probeert naar een medespeler te passen. Vona is nu in balbezit. Klungelig pakt Vona de bal. Vona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gulgowski rent richting de bal. Kivekäs begaat een overtreding. Gulgowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parada zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Nogly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hradzil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradzil geeft de bal voor. Klungelig pakt Mojżysz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - FC Czarków2019 0:1

14e minuut.
Vona rent richting de bal. Vona passt de bal met de wreef. Borowiec rent richting de bal. Borowiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - FC Czarków2019 0:2

37e minuut.
Daar is Preich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowiec passt de bal in één keer door. Vona is nu in balbezit. Vona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bożałek rent richting de bal. Fernández Botello verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Botello speelt de bal door. Klungelig pakt Borowiec de bal. Borowiec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vona bereikt de bal nog maar net als eerste. Vona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - FC Czarków2019 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Łukowice B. 68%, FC Czarków2019 32%.
FC Łukowice B. - FC Czarków2019 0:3

51e minuut.
Preich bereikt de bal nog maar net als eerste. Vona verovert de bal door een tackle van achteren. Borowiec is nu in balbezit. Borowiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - FC Czarków2019 0:4

51e minuut.
Dulecha komt het veld opgelopen.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zambak komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mojżysz rent richting de bal. Mojżysz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gulgowski met de inworp. Hradzil geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mojżysz probeert naar een medespeler te passen. Vona bereikt de bal nog maar net als eerste. Vona schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - FC Czarków2019 0:5

65e minuut.
Inworp. Bruycker komt het veld opgelopen. Grecea komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Hradzil met een sublieme pass. Vona rent richting de bal. Vona passt de bal in één keer door. Daar is Borowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borowiec schiet op doel. Cazelato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Rais bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulgowski begaat een overtreding. Rais is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gori komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Zambak passt de bal zonder na te denken. Borowiec is nu in balbezit. Preich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Preich krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Garalà probeert naar een medespeler te passen. Hradzil kopt de bal weg. Preich heeft problemen om de bal te vangen. Borowiec is nu in balbezit. Borowiec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Cazelato trapt de bal weg. Fernández Botello kopt de bal weg. Vona is nu in balbezit. Vona schiet op doel. Cazelato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - FC Czarków2019 0:6

85e minuut.
Bruycker bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambak verovert de bal door een tackle van achteren. Zambak passt de bal met de wreef. Vona is nu in balbezit. Vona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Rais is nu in balbezit. Rais geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gori de bal onder controle te krijgen. Bruycker is nu in balbezit. Bruycker draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Fernández Botello met een sublieme pass. Borowiec met een sublieme pass. Hradzil speelt de bal door. Vona is nu in balbezit. Vona schiet op doel. Cazelato bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Łukowice B. 63%, FC Czarków2019 37%.
FC Łukowice B. - FC Czarków2019 0:6