Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Czarków2019 FC Łukowice B.
352 Tactiek super
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
22 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 35.8
solide Schieten redelijk
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Hradzil passt de bal zonder na te denken. Borowiec is nu in balbezit. Mojżysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vona onderschept slim de pass. Vona draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Van Loon heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Botello is nu in balbezit. Fernández Botello passt de bal zonder na te denken. Borowiec is nu in balbezit. Borowiec draait met de bal, schiet en ... Cazelato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Hradzil passt de bal met de wreef. Borowiec is nu in balbezit. Borowiec draait met de bal, schiet en ... Daar is Filipov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hradzil geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Hradzil verovert de bal door een tackle van achteren. Hradzil probeert naar een medespeler te passen. Vona bereikt de bal nog maar net als eerste. Vona haalt uit met een fantastische trap. Cazelato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Czarków2019 - FC Łukowice B. 1:0

28e minuut.
Van Loon speelt de bal door. Stegienka is nu in balbezit. Vona verovert de bal door een tackle van achteren. Vona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cazelato speelt de bal door. Parada kopt de bal weg. Hradzil met een sublieme pass. Borowiec is nu in balbezit. Borowiec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Czarków2019 - FC Łukowice B. 2:0

37e minuut.
Gulgowski geeft een lange en hoge pass. Baszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kaes heeft problemen om de bal te vangen. Borowiec rent richting de bal. Borowiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baszkiewicz met een snelle inworp. Hradzil geeft een hoge lob. Vona rent richting de bal. Vona schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cazelato probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Preich de bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Vona heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaes. Vona is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parada zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Preich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Czarków2019 19%, FC Łukowice B. 81%.
FC Czarków2019 - FC Łukowice B. 2:0

50e minuut.
Baszkiewicz speelt de bal door. Preich rent richting de bal. Hradzil verovert de bal door een tackle van achteren. Borowiec is nu in balbezit. Borowiec draait met de bal, schiet en ... Cazelato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Czarków2019 - FC Łukowice B. 3:0

55e minuut.
Inworp. Kivekäs met de inworp. Rais rent richting de bal. Rais geeft een lange en hoge pass. Van Loon kopt de bal weg. Garalà verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Doeltrap. Dulecha komt het veld opgelopen. Zambak komt het veld opgelopen. Grecea komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Thiaguinho probeert naar een medespeler te passen. Borowiec is nu in balbezit. Baszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Vona bereikt de bal nog maar net als eerste. Vona haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Czarków2019 - FC Łukowice B. 4:0

63e minuut.
Thiaguinho is nu in balbezit. Thiaguinho speelt de bal door. Kaes rent richting de bal. Borowiec heeft problemen om de bal te vangen. Borowiec draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Czarków2019 - FC Łukowice B. 5:0

65e minuut.
Bruycker komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Hradzil probeert naar een medespeler te passen. Borowiec is nu in balbezit. Borowiec passt de bal in één keer door. Daar is Vona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Gori komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Borowiec onderschept slim de pass. Hradzil is nu in balbezit. Hradzil passt de bal zonder na te denken. Vona rent richting de bal. Vona haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Nogly speelt de bal door. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada passt de bal zonder na te denken. Vona is nu in balbezit. Vona schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Vona heeft problemen om de bal te vangen. Vona speelt de bal door. Borowiec rent richting de bal. Borowiec haalt uit met een fantastische trap. Preich probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baszkiewicz neemt de hoekschop. Kivekäs kopt de bal weg. Teklic is nu in balbezit. Teklic geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Filipov is nu in balbezit. Zambak onderschept slim de pass. Zambak speelt de bal door. Vona bereikt de bal nog maar net als eerste. Vona haalt uit met een fantastische trap. Cazelato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vona rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Czarków2019 22%, FC Łukowice B. 78%.
FC Czarków2019 - FC Łukowice B. 5:0