Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Szmulki North Sandwich
artakuj Tactiek nowość
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 27
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
27.7 gemiddelde waardering 54.4
poor Schieten very good
average Passen good
weak Verdedigen very good


1e minuut.
Zuidema met de inworp. Arolat probeert naar een medespeler te passen. Kilar is nu in balbezit. Kilar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Torradinho de bal onder controle te krijgen. Uciński bokst de bal weg. Matthews is nu in balbezit. Pellizzon verovert de bal door een tackle van achteren. Pellizzon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - North Sandwich 0:1

4e minuut.
Pellizzon kopt de bal weg. Poper is nu in balbezit. Van de Paar verovert de bal door een tackle van achteren. Pellizzon verovert de bal door een tackle van achteren. Pellizzon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zuidema geeft een hoge lob. Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon verovert de bal door een tackle van achteren. Pellizzon schiet op doel. Uciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Matthews rent richting de bal. Zuidema verovert de bal door een tackle van achteren. Zuidema geeft de bal voor. Pellizzon rent richting de bal. Pellizzon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Arolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Arolat passt de bal met de wreef. Kilar met een sublieme pass. Poper bereikt de bal nog maar net als eerste. Poper draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Van de Paar is nu in balbezit. Kilar onderschept slim de pass. Kilar geeft een lange en hoge pass. Poper is nu in balbezit. Poper schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Glibo kopt de bal weg. Juuriksoo rent richting de bal. Pellizzon verovert de bal door een tackle van achteren. Poper rent richting de bal. Poper draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Daar is Zuidema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuidema met een sublieme pass. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon schiet op doel. Uciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - North Sandwich 0:2

39e minuut.
Arolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Arolat probeert naar een medespeler te passen. Zuidema speelt de bal door. Pellizzon is nu in balbezit. Pellizzon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - North Sandwich 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Szmulki 70%, North Sandwich 30%.
FC Szmulki - North Sandwich 0:3

48e minuut.
Kilar met de inworp. Arolat rent richting de bal. Arolat passt de bal in één keer door. Poper rent richting de bal. Poper haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Arolat geeft de bal voor. Klungelig pakt Poper de bal. Torradinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Poper verovert de bal door een tackle van achteren. Poper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - North Sandwich 0:4

59e minuut.
Uciński trapt de bal weg. Arolat kopt de bal weg. Kosider probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon schiet op doel. Uciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - North Sandwich 0:5

62e minuut.
Van de Paar passt de bal in één keer door. Ağayarzadə rent richting de bal. Ağayarzadə geeft een lange en hoge pass. Poper bereikt de bal nog maar net als eerste. Poper haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Huanca neemt vlug de vrije trap. Kosider kopt de bal weg. Poper heeft problemen om de bal te vangen. Pellizzon is nu in balbezit. Pellizzon draait met de bal, schiet en ... Uciński bokst de bal weg.

67e minuut.
Ağayarzadə zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kilar rent richting de bal. Torradinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torradinho krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Kilar passt de bal met de wreef. Zuidema is nu in balbezit. Zuidema passt de bal in één keer door. Pellizzon rent richting de bal. Pellizzon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Uciński probeert naar een medespeler te passen. Zuidema kopt de bal weg. Pellizzon is nu in balbezit. Poper bereikt de bal nog maar net als eerste. Poper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Cachorro González controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Arolat neemt vlug de vrije trap. Pellizzon is nu in balbezit. Pellizzon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - North Sandwich 0:6

82e minuut.
Klungelig pakt Kilar de bal. Kilar probeert naar een medespeler te passen. Poper bereikt de bal nog maar net als eerste. Poper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - North Sandwich 0:7

85e minuut.
Derwan speelt de bal door. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar met een sublieme pass. Poper is nu in balbezit. Poper haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilar speelt de bal door. Poper kan de bal niet met de borst controleren. Poper geeft een hoge lob. Uciński bokst de bal weg. Pellizzon rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szmulki - North Sandwich 0:8

89e minuut.
Arolat rent richting de bal. Arolat passt de bal met de wreef. Pellizzon is nu in balbezit. Pellizzon geeft de bal voor. Kilar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Szmulki 88%, North Sandwich 12%.
FC Szmulki - North Sandwich 0:8