Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
North Sandwich FC Szmulki
nowość Tactiek artakuj
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 28.2
formidable Schieten poor
good Passen weak
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Kilar speelt de bal door. Klungelig pakt Pellizzon de bal. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - FC Szmulki 1:0

5e minuut.
Zuidema geeft een lange en hoge pass. Pellizzon kopt de bal weg. Kilar heeft problemen om de bal te vangen. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - FC Szmulki 2:0

6e minuut.
Amsjö passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kilar de bal. Kilar met een sublieme pass. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Kilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van de Paar is nu in balbezit. Kilar rent richting de bal. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö schiet op doel. Uciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Kilar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Kosider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arolat probeert naar een medespeler te passen. Zuidema is nu in balbezit. Zuidema geeft de bal voor. Uciński bokst de bal weg.

22e minuut.
Kilar rent richting de bal. Kilar geeft een lange en hoge pass. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon haalt uit met een fantastische trap. Uciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - FC Szmulki 3:0

25e minuut.
Klungelig pakt Amsjö de bal. Van de Paar rent richting de bal. Amsjö verovert de bal door een tackle van achteren. Amsjö schiet op doel. Uciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kilar rent richting de bal. Kilar passt de bal zonder na te denken. Arolat is nu in balbezit. Amsjö rent richting de bal. Amsjö draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zuidema geeft een hoge lob. Daar is Torradinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö draait met de bal, schiet en ... Uciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - FC Szmulki 4:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torradinho met de inworp. Van de Paar rent richting de bal. Amsjö verovert de bal door een tackle van achteren. Amsjö schiet op doel. Uciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kosider is nu in balbezit. Kosider geeft een hoge lob. Giemsa kopt de bal weg. Pellizzon rent richting de bal. Pellizzon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - FC Szmulki 5:0

37e minuut.
Zuidema bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuidema passt de bal zonder na te denken. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Juuriksoo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - FC Szmulki 6:0

37e minuut.
Van de Paar is nu in balbezit. Van de Paar probeert naar een medespeler te passen. Amsjö probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amsjö haalt uit met een fantastische trap. Uciński probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - FC Szmulki 7:0

40e minuut.
Pellizzon rent richting de bal. Pellizzon passt de bal zonder na te denken. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö draait met de bal, schiet en ... Uciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - FC Szmulki 8:0

44e minuut.
Arolat met een sublieme pass. Kilar rent richting de bal. Kilar met een sublieme pass. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Sandwich 17%, FC Szmulki 83%.
North Sandwich - FC Szmulki 8:0

49e minuut.
Čunčić is nu in balbezit. Čunčić geeft een hoge lob. Arolat bereikt de bal nog maar net als eerste. Arolat schiet op doel. Uciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - FC Szmulki 9:0

50e minuut.
Kilar onderschept slim de pass. Van de Paar rent richting de bal. Kilar onderschept slim de pass. Amsjö rent richting de bal. Amsjö schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Zuidema bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuidema passt de bal met de wreef. Kilar is nu in balbezit. Kilar geeft een hoge lob. Pellizzon springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - FC Szmulki 10:0

56e minuut.
Zuidema is nu in balbezit. Daar is Zuidema, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuidema speelt de bal door. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellizzon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - FC Szmulki 11:0

60e minuut.
Amsjö is nu in balbezit. Amsjö geeft de bal voor. Klungelig pakt Juuriksoo de bal. Pellizzon is nu in balbezit. Pellizzon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - FC Szmulki 12:0

61e minuut.
Zuidema kopt de bal weg. Daar is Pellizzon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matthews onderschept slim de pass. Zuidema geeft een lange en hoge pass. Amsjö krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Huanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arolat is nu in balbezit. Arolat passt de bal met de wreef. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kilar heeft problemen om de bal te vangen. Kilar speelt de bal door. Amsjö is nu in balbezit. Amsjö draait met de bal, schiet en ... Uciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - FC Szmulki 13:0

70e minuut.
Kilar geeft een lange en hoge pass. Daar is Matthews, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amsjö rent richting de bal. Amsjö haalt uit met een fantastische trap. Uciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - FC Szmulki 14:0

80e minuut.
Uciński speelt de bal door. Arolat kopt de bal weg. Klungelig pakt Van de Paar de bal. Pellizzon is nu in balbezit. Pellizzon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Amsjö de bal. Amsjö haalt uit met een fantastische trap. Uciński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - FC Szmulki 15:0

82e minuut.
Torradinho is nu in balbezit. Torradinho passt de bal met de wreef. Amsjö bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsjö haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
North Sandwich - FC Szmulki 16:0

86e minuut.
Zuidema bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuidema passt de bal met de wreef. Pellizzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Arolat is nu in balbezit. Arolat schiet op doel. Uciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Arolat passt de bal met de wreef. Kilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilar geeft een hoge lob. Zuidema rent richting de bal. Zuidema geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Sandwich 22%, FC Szmulki 78%.
North Sandwich - FC Szmulki 16:0